október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi Sissi királynéval, szarkákkal, és a nagy szaunamustra!
Kandász Travel szombaton a TV2-n, vasárnap a SuperTV2-n Gödöllőn, Bükfürdőn, Zalakaroson és Budapest egyik élményfürdőjében!

Kandász Andrea, az Utazás Nagykövetének e heti témái:

IMG_8522.JPG

Gödöllősz Sissi királynéval, Ferenc József tortájával, világrekorddal!
Kandász Andi megmutatja, hogyan kerül Rossini, a szarka Gödöllőre, miért akar Csonka András Ferenc Józsefként visszatérni Sissi kedvenc városába, hogyan lett világrekorder a Gödöllő táncegyüttes vezetője és miként vív a polgármester, ha Cyrano bőrébe bújik a kultúra találkozóhelyén, Gödöllőn.

Vizipókok készülnek az őszi szünetre
Csúszdaverseny, víz alatti időverseny és sok más ötlet, amivel a fürdők animátorai készülnek az őszi szünetre, hogy lekössék a lurkók energiáit, amíg anya-apa pihen, szaunázik. Hova menjenek a gyerekes családok a vakáció idején? A Kandász Travel ezt is megmutatja Zalakaroson.

A nagy szaunamustra
Magyarország egyik legszebb és legnagyobb szaunavilágában kiderül, hogyan izzadjunk egészségesen, mire való a szeánsz, miért nem jó, ha fürdőruhában vagy papucsban ülünk a forróságban

Őszi méregtelenítés és borfesztivál a budapesti vizivilágban
Jóllakatni testet és lelket! - szőlőmagolajos masszázs, szőlőolajos saláta, de még a borfesztivál is beköltözik a fürdőbe. Praktikus jótanácsok őszi-téli wellnesshétvégékre!

GALÉRIA
Kattints a képre!
 

Nézd a Kandász Travelt! Utazz oda, ahová megy!

Korhatár: 12 év

2015. október 16. 14:51

Címkék: kandász andrea   utazás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG