október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi várostroma és találkája az igazi herceggel!
Kandász Travel szombaton a TV2-n, vasárnap a SuperTV2-n a nyíregyházi fürdőben a Sóstón, Sárospatakon, Fertődön, Tapolcán, és a Budapesti nyári Fesztiválon a Chico-val!

Kandász Andrea, az Utazás Nagykövetének eheti témái: 720.jpg

Ostromhétvége a Rákóczi várban
Kirándulás Magyarország 7 csodájának egyikénél, a Megyer-hegyi Tengerszemnél, lazulás a fürdőben, kenuzás a Bodrogon, eszem-iszom XVI. századi módra a várkastélyban, készülődés a Zemplén legnagyobb fesztiváljára. Izgalmas időutazás a Zemplén fővárosában.

A Sóstó gyógyhatását már Mátyás király idején is ismerték
Kandász Andi meg is mutatja a vadonatúj gyógyászati központban, hogy a só is gyógyszer, de lesz fizioterápia, betegségmegelőzés, csúszdamustra, országos strandfoci bajnokság, karibi hangulat az ország legnagyobb szabadtéri pool-bárjában, ahol úgy szürcsölöd a koktélt, hogy derékig ülsz a gyógyvízben.

Eszterházi Vigasságok herceg Esterházy Antallal
A „Haydn meets Jazz” szabadtéri kertkoncert csak egy a Fertődi Esterházy-Kastély nyári-őszi program kavalkádjából. 30 hét, 50 koncert, 110 fellépő! Kandász Andi és vendéglátói, a hercegi pár megmutatja a vadonatúj rózsakertet, a Lés erdő legendáit, az igényes zenei programokat és a kastély kivételes gyűjteményeit.

Szálloda barlanggal, egészségturizmussal és többgenerációs programokkal
Kandász Andi egy nyaraló család nyomába ered Tapolcán, hogy megmutassa mire vágyik, mit keres egy egészségturizmusra nyitott nyaraló család. Lesz Pinoccio Játszóház, barlangterápia allergiára és légúti megbetegedésekre és persze kiváló gasztronómia.

Kattints a képre a galériáért!

Nézd a Kandász Travelt! Utazz oda, ahová megy!

Korhatár: 12 év

2015. július 31. 15:18

Címkék: utazás   kandász andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG