február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi gladiátorokkal, halpedikűrrel, Vak Bottyán nyomában
Kandász Travel szombaton a TV2-n, vasárnap a SuperTV2-n! Igallal, zalakarosi gyógy- és élményfürdővel, a Vulkánsággal Sitkén, Csöngén és Vönöckön.

Kandász Andrea, az Utazás Nagykövetének eheti témái:

Szent Márton, halpedikűr, ivókúra
Néróval és Hérával indul a turista lovas kocsin, hogy felfedezze a Márton zarándokút neves állomását. A 800 éves település főterén áll az a templom, melynek elődje leégett és csodával határos módon a Márton-festmény megmaradt. A szomszédos Kálvária dombnál zajlott a legnagyobb kuruc-labanc összecsapás. Kandász Andi megmutatja a város zöld túraútvonalait, amely 7 dombra épült, mint Róma. Kerékpár, nordicwalking után pedig az igali gyógyfürdőben kiderül, hogy miért verik csapra és miért áznak a vendégek az igali gyógyvízben. Lesz halpedikűr, aquafitness, csúszda és parádi sós vízben ücsörgés is a Somogyi dombság gyöngyszemeként emlegetett Igalon, a Balatontól mindössze 40 kilométerre.

Gladiátorok, Weöres Sándor és a galagonyapálinka nyomában
Gladiátorok nyomába ered Kandász Andi Sitkén, ahol a rómaiak a Ság-hegy vulkánjának bazaltjából építették a római utat. Ott, ahol 2000 éve gladiátorok csaptak össze az Arénában, ma turisták próbálhatják ki vitézségüket a Gladiatórium homokján. Csöngén, Weöres Sándor szülőházában sok titkot és relikviát megismer az irodalom iránt érdeklődő utazó, míg Vönöckön is izzik a galagonya, méghozzá egy pálinkafőzdében. A Kandász Travel lovas kocsival megy a gyümölcsösbe, ahol a júniusi pálinkafesztivált is rendezik. Az is kiderül mi az a cicege és kik lépnek fel a térség legjelentősebb rendezvényén.

Vizipókok, fűszoknyák, naptánc az 50 éves fürdőben
A Kandász Travel megmutatja, hogy Zala megye első gyógyfürdőjében hogyan változott a turisztikai kereslet és kínálat az elmúlt 50 évben, Brüggölők, gyermekbirodalom, nyári latin partik forgatagában készül a Kandász Travel filmje, amikor a vízágyúk támadása elől beszáll az időgépbe a stáb, hogy a fél évszázaddal ezelőtti hangulatot is megmutassa a Kandász Travel nézőinek! Nyári élmények gyerekbirodalommal és gyógyuló nagyikkal.

A nagy hotelteszt Zalakaroson
Kandász Andi megmutatja, hogy milyen szolgáltatásokat keres egy igényes wellness turista, ha 3-4 napra beköltözik a magas kategóriájú szállodákba. Lesz ételmustra, szarvas pörkölt dödöllével, szállodabarátság, ayurvédikus masszázs, bűvész show, és biliárd összecsapás is.

Kattints a képre a galériáért!

 

Nézd a Kandász Travelt! Utazz oda, ahová megy!

Korhatár: 12 év

2015. június 12. 11:36

Címkék: kandász andrea   utazásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG