február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Vizipókok, fűszoknyák, naptánc az 50 éves fürdőben
Valamint a nagy hotelteszt Zalakaroson...

A Kandász Travel megmutatja, hogy Zala megye első gyógyfürdőjében hogyan változott a turisztikai kereslet és kínálat az elmúlt 50 évben, Brüggölők, gyermekbirodalom, nyári latin partik forgatagában készül a Kandász Travel filmje, amikor a vízágyúk támadása elől beszáll az időgépbe a stáb, hogy a fél évszázaddal ezelőtti hangulatot is megmutassa a Kandász Travel nézőinek! Nyári élmények gyerekbirodalommal és gyógyuló nagyikkal.

Kandász Andi megmutatja, hogy milyen szolgáltatásokat keres egy igényes wellness turista, ha 3-4 napra beköltözik a magas kategóriájú szállodákba. Lesz ételmustra, szarvas pörkölt dödöllével, szállodabarátság, ayurvédikus masszázs, bűvész show, és biliárd összecsapás is.

Nézd meg a Kandász Travel videóját!

A Kandász Travel immár 10 éve elvisz a világ minden szegletébe. Úgy utaztat téged, hogy észre sem veszed, hogy egy karosszékben és nem egy repülőülésben ülsz, miközben sztárok az utitársaid. Kandász Andi és férje, Feri mindent kipróbál, minden élményt megmutat a bakancsos túrától a gasztronómia és az aktív turizmuson át a luxusszállodák szolgáltatásáig könnyed, vicces és informatív stílusban. Andrea humora és érzelmessége átitatja az utakat szeretettel és spirituális megközelítéssel, párja racionális és rengeteg hasznos utazási és életmód tippel szolgál, amely a néző számára is lemásolható a saját utazása során. Kandász Andi azt is szeretné megmutatni, hogy az utazás, más kultúrák vagy belföldi régiók és azok lakóinak megismerése közelebb hozza a népeket, az embereket egymáshoz, így a tolerancia és az együttműködés irányába hat. Ez is a Kandász Travel missziója a közös élmények megmutatásával. Mert az utazás összeköt. Kalandra fel!

Műsorvezető: Kandász Andrea

Korhatár: 12 év

2015. június 13. 11:39

Címkék: kandász andrea   utazásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG