február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Szerelmes rózsakő, töltött lángos, kneipp gyógyászat
A varázserejű rózsakő legendájának nyomába ered Kandász Andi Badacsonyban a szerelmes zarándokok útján a Szegedy Róza háznál, majd Balatongyöröki élménysétányon a gyógynövény-szigeteket mutatja be, mielőtt a nemrégiben átadott Kneipp taposó kövein és balatoni vizében sétálva méregteleníti a szervezetét.

A vonyarcvashegyi wellness szállodában ifjú házasok a Kandász Travel idegenvezetői, akik a romantika jegyében figyelik a csodás nyugat-balatoni panorámát a jacuzziból. A gyenesdiási Karám büfé 70-es évekbeli retro hangulatában majszolja a turista a legmodernebb, kreatív lángosokat a térségre jellemző tájjellegű velővel töltött változatot. vagy a klasszikus sajtos-tejfölös zöldségekkel megrakva. Keszthelyen a belvárosi új bicikliúton közelítik meg a Balatont egészen Hévízről, míg a gyerkőcök a Mazsoland gokart KRESZ-pályáján tanulják a közlekedést.

Nézd meg a Kandász Travel videóját!

A Kandász Travel immár 10 éve elvisz a világ minden szegletébe. Úgy utaztat téged, hogy észre sem veszed, hogy egy karosszékben és nem egy repülőülésben ülsz, miközben sztárok az utitársaid. Kandász Andi és férje, Feri mindent kipróbál, minden élményt megmutat a bakancsos túrától a gasztronómia és az aktív turizmuson át a luxusszállodák szolgáltatásáig könnyed, vicces és informatív stílusban. Andrea humora és érzelmessége átitatja az utakat szeretettel és spirituális megközelítéssel, párja racionális és rengeteg hasznos utazási és életmód tippel szolgál, amely a néző számára is lemásolható a saját utazása során. Kandász Andi azt is szeretné megmutatni, hogy az utazás, más kultúrák vagy belföldi régiók és azok lakóinak megismerése közelebb hozza a népeket, az embereket egymáshoz, így a tolerancia és az együttműködés irányába hat. Ez is a Kandász Travel missziója a közös élmények megmutatásával. Mert az utazás összeköt. Kalandra fel!

Műsorvezető: Kandász Andrea

Korhatár: 12 év

2015. június 6. 11:59

Címkék: kandász andrea   utazásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG