július 8.
Ellák

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi Macskanőként nyírfaággal és makimamákkal …
Kandász Travel szombaton a TV2-n, vasárnap a Super TV2-n Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkkal, Zalaegerszeggel, Gyomaendrőddel, Nyíregyházi Állatparkkal, Celldömölkkel !

A 10 éves Kandász Travel – A kihagyhatatlan utitárs! Minden egy helyen, ahova el kell mennned!

Kandász Andrea, az Utazás Nagykövetének eheti témái:
- Macskanők, szuperjóskák , betmenek! - Kandász Andi macskanőnek áll Európa második megazipline pályáján Kislődön, ahol Szuperjóska az úr. Berepülő pilótaként debütál Lányi Lala, Hozsó, Pintér Tibor és Csordás Tibi is. Az élményriportból az is kiderül, hogy miért hasonlít éppen ez az adrenalin játék leginkább a repüléshez. Sikítós film lesz!  – Sobri Jóska Bakonyi Kaland és Élménypark Kislőd!

-130 éves város, virágos város , fesztiválváros guiness rekord toronyórával! – Zrínyi Miklós, Deák Ferenc települése az idén ünnepli rendezett tanácsú várossá válásának 130. évfordulóját, ahol mindig történik valami. Kandász Andi megmutatja a guiness rekorder földönjáró toronyórát, ugyanis ez az egyetlen a világon, benéz a zegasztár próbájára, és a műsorból megtudjuk azt is, milyen programok várnak az Egerszeg Fesztivál egy hónapja alatt! - Zalaegerszeg!

-Kelep Elek és a 16 holtág nyomában! - A Kőrös Látogatóközpontból indul a turista, hogy bejárja Gyomaendrődöt. A Kandász Travel gyerekekkel fedezi fel az interaktív kiállítóteret, ahol játék közben megismerheted a természeti jelenségeket, a holtágak működését, az udvarban pedig biopiacon kóstolod a diókolbászt, a gyomai szalámit vagy a gesztenyemézet. A nyaranta állandó lakos Kelep Elek gólyacsaládnál pedig kamerával lesünk be a két kis új jövevényhez, Gyomához és Endrődhöz. - Gyomaendrőd!

- Babyboom a Nyíregyházi Állatparkban- A turista állatkölyök látogatóba érkezik , meglesi a másfél méteres zsiráfbébit 6 literes cumival,a kékszemű fehér oroszlánkölyköket, vagy a viziló leánykát , majd Kandász Andi megeteti a gyűrűsfarkú makimamákat, akik örömmel mutatják kis bébijüket a hasukon csüngve. Nyíregyházi Állatpark.

– Csúszdaverseny,kínai kúra, nyírfaszeánsz! – A Vulkán Fürdőben izzik a hangulat, időmérő csúszdaversenybe csöppen a Kandász travel, miután golfversenyen lazít a csapat. Kandász Andi stresszpontjait kínai akupunktúrás masszázzsal oldják, majd a szauna térben nyírfaágas csapkodással serkentik egymás vérkeringését a vendégek. Azt is megtudhatjuk, hogy mit jelent a resort valójában a turisztikában . Ezek után már csak egy fürdőköpenyben sétálnak át a szállodába, ahol a Ság-hegy lábánál az 5.5 millió éves vulkán történetét olvasgatják , miközben a hegy csodás panorámájában gyönyörködnek a szoba ablakából

 GALÉRIA

Korhatár: 12 év

2015. május 29. 15:46

Címkék: kandász andreaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG