június 6.
Norbert, Cintia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
KANDÁSZ TRAVEL
Csúszdaverseny, kínai kúra, nyírfaszeánsz!
A Vulkán Fürdőben izzik a hangulat, időmérő csúszdaversenybe csöppen a Kandász travel, miután golfversenyen lazít a csapat.

Kandász Andi stresszpontjait kínai akupunktúrás masszázzsal oldják, majd a szauna térben nyírfaágas csapkodással serkentik egymás vérkeringését a vendégek. Azt is megtudhatjuk, hogy mit jelent a resort valójában a turisztikában . Ezek után már csak egy fürdőköpenyben sétálnak át a szállodába, ahol a Ság-hegy lábánál az 5.5 millió éves vulkán történetét olvasgatják , miközben a hegy csodás panorámájában gyönyörködnek a szoba ablakából.

Nézd meg a Kandász Travel videóját!

A Kandász Travel immár 10 éve elvisz a világ minden szegletébe. Úgy utaztat téged, hogy észre sem veszed, hogy egy karosszékben és nem egy repülőülésben ülsz, miközben sztárok az utitársaid. Kandász Andi és férje, Feri mindent kipróbál, minden élményt megmutat a bakancsos túrától a gasztronómia és az aktív turizmuson át a luxusszállodák szolgáltatásáig könnyed, vicces és informatív stílusban. Andrea humora és érzelmessége átitatja az utakat szeretettel és spirituális megközelítéssel, párja racionális és rengeteg hasznos utazási és életmód tippel szolgál, amely a néző számára is lemásolható a saját utazása során. Kandász Andi azt is szeretné megmutatni, hogy az utazás, más kultúrák vagy belföldi régiók és azok lakóinak megismerése közelebb hozza a népeket, az embereket egymáshoz, így a tolerancia és az együttműködés irányába hat. Ez is a Kandász Travel missziója a közös élmények megmutatásával. Mert az utazás összeköt. Kalandra fel!

Műsorvezető: Kandász Andrea

Korhatár: 12 év

2015. május 30. 10:48KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG