február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
KANDÁSZ TRAVEL
Kandász Andi pisztrángol, repül, a lombokon sétál!
Kandász Travel szombaton a TV2-n, vasárnap a SuperTV2-n: Szilvásváraddal, Zalaszabarral, a Budapesti Nyári Fesztivállal, Gyomaendrőddel és Nyíregyházával!

Kandász Andrea, az Utazás Nagykövetének eheti témái

Pisztráng terítéken, őzikék etetésen!
Kandász Andi lovas kocsikázik lipicai ménekkel, miután a kocsi múzeumban megtudja: a forgózsámoly magyar találmány! Lesz őzikeetetés, kisvonatozás a Szalajka-völgyben és szerelmi legendák nyomába is indulunk a Kerek templomnál.

Repülés hófánkon nyáron
Csúszás, zuhanás, repülés egy zobori hófánk pályáján! Mi az az online csúszás és hogyan kerül egy osztályfőnök versenyhelyzetbe? Megállítja-e Kandász Andit valami mielőtt a Badacsony panorámájában gyönyörködve a Kis-Balatonba csúszna? Ez is kiderül a Zalakarostól néhány percnyi utazásra fekvő Zalaszabaron!

Világsztárok és világpremierek a Margitszigeten!
Indul a kulturális nyár több száz programmal két helyszínen Európa egyik kulturális fővárosában, Budapesten! A műsorból kiderül, hogy milyen szenzációkkal készül a Szabad Tér Színház a Városmajorban és a Margitszigeten… Lesz például Liszt és Dante, Edward Maya, Carmina Burana, Halálos tavasz vagy Jézus Krisztus Szupersztár!

Séta a lombkoronákon!
Ökoturisztikai különlegesség a gyomaendrődi Erzsébet liget még friss, fából épült tanösvénye, amely 5 méter magasságban, a lombkorona szintjén vezeti az utazót. Nagy gyerekcsapat fedezi fel Kandász Andival és a nemzeti parkos szakvezetővel a madárfészkeket a Ligetfürdő szomszédságában. Unikális élmény a 16 holtág ölelésesben, Gyomaendrődön!

Oroszlánvacsora és a sértődős fóka esete az udvarló idomárral!
Vacsorán Inkoshinál, a Nyíregyházi Állatpark új fehér oroszlánkirályánál! Hogy miért nincs már fehér oroszlán a természetben? Hogy miért alakult ki a fehér változat? Hogy hogyan izmozik Kandi Zsuzsival, az Állatpark munkatársával a húsdobóversenyben? Ez is kiderül a Kandász Travelből, mint ahogy azt is megmutatjuk a fókashown, hogy hogyan kényszeríti térdre a fókafiú az idomárt!

Lapozd át a galériát a képre kattintva!


Nézd a Kandász Travelt! Utazz oda, ahová megy!
 

Korhatár: 12 év

2015. május 22. 13:30

Címkék: kandász andrea   utazás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG