szeptember 29.
Mihály

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / ELŐZETES

NÉZD MEG A JÓBAN ROSSZBAN EPIZÓDJAIT!

undefined

2016.08.29. hétfő
Rolandék megpróbálják kimenteni Alexát a raktárból. Konrád kénytelen leütni Rolandot. Péter egyre rosszabbul van. Bandi videót készít a túszejtőkről és elküldi Gabinak. A rendőrök megérkeznek a túszdráma helyszínére, majd Szlávik ártalmatlanítja a túszejtőket. Alexa súlyos állapotban kerül kórházba, ahol életmentő műtétet hajtanak végre rajta.

2016.08.30. kedd
Péter magához tér. Barbara Rolandot teszi felelőssé a történtekért. Betty elmondja Péternek, hogy Alexa meghalt. Szlávik kihallgatja Bencét, aki tagadja a tettét, majd egyértelművé teszi, hogy ha vádat emelnek ellene, kész magával rántani Adélt. Bandi hőstettéről megjelenik egy újságcikk. Böbe furcsán fogadja férje népszerűségét, később kiderül, hogy félti a férjét.

2016.08.31. szerda
Barbara veszekszik Bettyvel, amiért beszámolt Péternek Alexa haláláról. Böbe eltiltaná Bandit a biztonsági őrködéstől. Szlávik elmondja Gabinak, hogy Bence megzsarolta. Big elmondja Szlávikéknak, hogy Adél láthatóan nem tudta, hogy drogot ad el. Egy túsz köszönetet mond Bandinak, minek hatására Böbe beleegyezik, hogy Bandi ismét biztonsági őr legyen.

2016.09.01. csütörtök
Konrád és Roland a rendőrök figyelmének elterelésén agyalnak. Bandi bízik benne, hogy visszamehet dolgozni a kórházba. Viktor megkéri Dobost, hogy vegye vissza Bandit, aki viszont csak alacsonyabb fizetésért alkalmazná. Szlávik Zsenit is kihallgatja, de nem tud kiszedni belőle semmit. Adél Bighez fordul segítségért.

2016.09.02. péntek
Roland beismeri Barbarának, hogy nem tudja kiadni a kezéből a vezetést. Adélék Meliékkel egyezkednek Bence lebuktatásával kapcsolatban. Zseni nem hajlandó segíteni Adélnak. Alíz Károlyi nyomába ered. Bandi saját biztonságvédelmi cég alapításán gondolkodik. Konrád megkéri Rolandot, hogy a továbbiakban ne folyjon bele a maffia ügyeibe.


KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG