október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / KI KICSODA?

Hunyadi Károly (Cs. Németh Lajos)

undefined

Károly bácsi, a valamikori Kisbolt-tulajdonos, ma is vitális öregúr, aki a kórház büféjét üzemelteti. Bár megözvegyülése után nem köteleződött el újra, szimpátiáját nem titkolja a csinos tánctanárnő előtt a salsa klubban. Unokája, Kalem Józsi Csillagkútra költözésével és családalapításával már el is felejthette a magányt, lakása megtelt élettel. Nem beszélve a szomszédokról, Bodolaiékról, akik családtagként szeretik. Károly bácsi egy igazi jóságos nagyapó. Szeretetet sugárzó, tiszteletet érdemlő, megengedő. Ha csak teheti, igyekszik hasznossá tenni magát, de cseppet sem tolakodó módon.


Bogdányiné Vajda Éva (Pásztor Edina)

undefinedÉva egy elvált anyakönyvvezető, aki a boldogságot Károly bácsi oldalán találja meg. Bogdányiné visszatérő alkohol problémákkal küzd, de Károllyal nagy szeretetben élnek és ez átsegíti a gondokon. Éva nagyon szeret táncolni és az egyedüli vágya az, hogy nyugodt, boldog életet élhessen Károllyal.

Barta Enikő (Bugár Anna)

undefined

Enikő egy magabiztos, ambiciózus és rámenős HR igazgató. Az elvált nő egy bűnügy kapcsán Szlávikhoz fordul segítségért és rányomul a nyomozóra, aki nem tud ellenállni neki és titkos viszonyba kezdenek. Enikő birtoklási vágya határtalan és mindenre képes lenne Szlávikért, komoly fejtörést és bonyodalmakat okozva ezzel a nyomozónak.
Faragó Alex (Kiss Ernő Zsolt)

undefinedAlex Faragó Róbert (Frenkó Zsolt) fia és Meli bátyja. Alex a kórház társigazgatója Pongrácz Péter mellett. Arrogáns, negatív karakter, aki rengeteg konfliktust generál a kórház dolgozói között. Alapvetően elkényeztetett, jólétben nevelkedett figura, aki azt gondolja, hogy neki minden jár és minden sikerül, vagy az apja elintézi. Van üzleti érzéke, de gyakran hoz egyoldalú döntéseket. 
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG