október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / KI KICSODA?

Dr. Horváth Veronika (Kondákor Zsófia)

Veronika Orsi és Szabi Erdélyből származó unokatestvére, aki rezidensként kerül a Csillagvirág Klinikára. A kezdetben csúnyácska, visszahúzódó, szerény lány kitűnő lexikai tudással érkezik, ám a gyakorlatban hibát hibára halmoz, amitől meggyűlik a baja mentorával, Konráddal. Beleszeret Viktorba, de kapcsolatuk hamar véget ér. Hogy orvos kollégájával, Kalem Józseffel (Kembe Sorel) örökbe fogadhassák az elárvult Kozma Lucát (Vida Sára) összeházasodnak és idővel egymásba is szeretnek. Életüket teljesen felforgatja az Örök Fényesség Egyháza nevű szekta, melynek vezetője Lux Endre (Dóczy Péter) mindent megtesz, hogy Luca vezetésével máglyahalálba vezethesse híveit. Terve ugyan nem sikerül, de a lelki traumák következtében széthullik Vera családja.

 A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Dr. Bezerédi Szilárd (Kedvek Richárd)

Szilárd a klinika sármos pszichiátere. Megnyerő és kedves, hivatásából adódóan mindenkivel elfogadó és toleráns. Szilárd a nyugodt erő megtestesítője, aki kitűnő problémamegoldó képességgel rendelkezik. Szakmailag maximálisan felkészült, emberismerete és logikus gondolkodása számos embert próbáló helyzetben teret nyer. Magánéletéről nem beszél, ellenben nagyon jó viszonyt ápol kollégáival, akik közül Kardossal és Viktorral kötött szorosabb barátságot.

 A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Oravecz Fanni (Bálizs Anett)

undefined

A gyönyörű és fiatal Fanni, nem a vonzó külsejének köszönhette a főnővéri kinevezését. Munkabírása és kötelességtudata emelte fel a vezetői pozícióba. Hibátlanul dolgozik és ezt elvárja mindenkitől. Konráddal folytatott viszonya ellenszenvessé tette kollégái körében, de rájön, hogy a Parancsnok csak kihasználta. A nyomozó, Szlávik Jenő (Bozsó Péter) udvarlásának képtelen ellenállni és sokáig egy párt alkotnak, de az érzelmek kihűlnek. A kórház egyik betege, Simon Csaba (Király Attila) hódítja el szívét, ám sajnálatos módon Csaba meghal. Vigasztalást Halász Kristóf oldalán nyer, akivel eleinte csak haveri és testi kapcsolatban vannak, de idővel a viszonyuk elmélyül.

Galambos Gyöngyi (Madár Veronika)

undefined

Gyöngyi a Kékmacsek igazi színfoltja volt, amíg pincérnőként ott dolgozott. Jelenleg a klinika recepciósa. Szeret mindig, mindenről tudni, és mindenbe beleszólni, igazi pletykafészek. Emellett egy csupa szív teremtés és ott segít, ahol csak tud. Odavan az ezotériáért és képes kártyából jósólni. Élete egyetlen és igaz szerelme Száraz Emil (Benkő Géza). Ám határtalan szerelmükből nem születhet utód, így a férfi elhagyja Gyöngyit és Venezuelába költözik, hogy romantikus regényeiből szappanopera sorozatot írjon és egyúttal megadja annak lehetőségét, hogy Gyöngyi valaki mással családot alapíthasson. Ám úgy tűnik, Gyöngyi örökre a szívébe zárta a férfit.


KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG