október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / KI KICSODA?

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Müller Ottó (Posta Lajos)

Müller nyomozó Szlávik Jenő kollegája. Nem egy nehéz ügyet megoldott már, többek közt a túszdrámát a klinikán, vagy Bencsik Bea elrablását. Ugyanakkor számos megoldatlan eset is halmozódik az asztalán. Lelkiismeretes, megfontolt, higgadt karakter, aki egyben megbízható férfi is. Társra lel Elvira nővér személyében és feleségül veszi. Jenővel nagyon jó barátok, és ha csak tehetik, együtt nyomoznak. Ottó elméletben, Jenő gyakorlatban erősebb, így tökéletesen kiegészítik egymást. Barátságuk akkor sem borul fel, amikor a csinos és eszes nyomozónő, Nagy Gabriella (Pikali Gerda) közvetlen munkatársukká válik.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Szlávik Jenő (Bozsó Péter)

Jenő, Müller Ottóval kiváló nyomozó párost alkotva, több- kevesebb sikerrel, de rendületlenül üldözik a csillagkúti bűnözőket. Jenő a dinamikusabb, vakmerőbb fél, de csakúgy, mint társa Ottó, ő sem korrumpálható. Jenő magánélete korántsem kiegyensúlyozott. Először a sorozatgyilkossá lett, Ibolyába (Fejes Tímea) szerelmes, míg fel nem göngyölíti az ügyet, majd Szilviával folytat titkos, szenvedélyes viszonyt. Fanni mellett tapasztalja meg a kiegyensúlyozott kapcsolat lényegét, mígnem teljesen elhidegülnek egymástól. Az új nyomozónő Nagy Gabriella érkezése viszont felkavarja a Szlávikban szunnyadó érzéseket és kölcsönös vonzalomra lelnek egymásban.

 A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Nagy Gabriella (Pikali Gerda)

Gabit, az éles eszű, fegyelmezett és célorientált nyomozónőt Csillagkútra vezénylik egy gyilkossági ügy kapcsán. A hivatalos utasítás értelmében Szlávikkal és Müllerrel közesen kell felderítenie az esetet. Eleinte szokatlan a maximalista nő jelenléte, de a nyomozás egyre bonyolultabbá válik és a három rendőr lassacskán összekovácsolódik a munkában. Gabi a magánéletéről őszintén beszél Szláviknak, akivel egyre több időt töltenek a rendőrőrsön kívül, így kiderül, hogy Gabi elvált nő és van egy gimnazista lánya. Gabi és Jenő között kölcsönös vonzalom alakul ki, aminek köszönhetően, Gabi letelepedik Csillagkúton.


Halmos Adél (Nagy Rebeka)

undefined

Adél Gabi lánya. A csinos tini számára nagyon fontos a külseje és szeretne idősebbnek kinézni, valamint élvezi, ha feltűnést kelt. Adél egy nagyon vagány, szemtelen és harsány lány. Sokszor elég felelőtlen, ugyanakkor okos és ügyesen manipulál másokat - mindezt persze elsősorban azért, mert figyelemre, szeretetre vágyik.
« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő oldal »

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG