október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / KI KICSODA?

Bodolai András (Tóth Roland)

Bandi az Erdélyből Magyarországra települő család feje. Bár eredeti végzettsége ápoló, a Klinikán karbantartóként és biztonsági őrként dolgozik. Egyszerű, tisztességes, segítőkész, nyakas ember. Szereti az életet, becsületes, humoros, a legfontosabb számára a családja, bár fiával, Szabival (Timon Barna) néha túl szigorú. Lányával, Orsival (Braghini Rozina) jóval elnézőbb. Számára csak egy nő létezik, felesége, Böbe (Cseke Katinka). Élete legnagyobb barátsága Száraz Emilhez (Benkő Géza) köti, akivel számtalan elképesztő kalandot él meg. Örök álma egy saját motor és egy sörrel teli hűtő.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Bodolai Erzsébet (Cseke Katinka)

Böbe Bandi felesége. Bár eredetileg fodrász, de Csillagkúton boltosként dolgozik. Böbe tűzről pattant, házias, nagyhangú nő, aki imád enni és nehéz, magyaros ételeket főzni. Egyszerű paraszti ésszel megáldott asszony, aki mindig kimondja a véleményét. Gazdagságra vágyik, de a pénzzel nem tud bánni, emiatt gyakran sodorja bajba magát és családját. Idealista vágyai a helyi polgármester választásig repítik, de a realitások nem hozzák el az áhitott győzelmet. Bandival sokszor keveredik vitába, de végül mindig kibékülnek, mert nagyon szeretik egymást és a gyerekeiket, Szabit és Orsit. Böbe mindent megtesz, hogy összetartsa a családot.A legjobb barátnője a kórház recepciósa, Gyöngyi (Madár Veronika).

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Bodolai Orsi (Braghini Rozina)

Orsi Bandi és Böbe idősebbik gyermeke. Okos, értelmes, szerény és szorgalmas lány. Még tinédzser, amikor beleszeret Svédbe (Puskás Peti). Kapcsolatuk elmélyül, eljegyzik egymást, de amikor kiderül, hogy babát vár, Svéd külföldre megy, ahova Orsi követi ugyan, de szakítanak. A baba (Emilke) nem marad életben, ami óriási traumát okoz a lány életében. A támogató családnak köszönhetően Orsi megtalálja önmagát és üzleti főiskolára jelentkezik. A tanulás mellett besegít anyjának a Kisboltban. Míg gyermekként sokat civakodik öccsével, Szabival, felnőve igazi jó testvéri viszony alakul ki kettejük között.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Bodolai Szabolcs (Timon Barnabás)

Szabit egy igazi rosszcsont gyerek, aki a szülőknek rengeteg gondot okozott. Az évek múlásával azonban előtérbe kerülnek azok a jó tulajdonságai, ami miatt gyerekként is szerethető: jószívű, igazságos, empatikus, kreatív és igazi rajztehetség. Fejlődésében nagy szerepet játszott a Tamás atyával kötött barátsága. Érettségi után a Képzőművészetire szeretne jelentkezni grafikus szakra, de ad magának egy év felkészülési időt. Hogy addig is keressen egy kis zsebpénzt, besegít apjának a karbantartói munkában. Miután megismerkedik élete nagy szerelmével, Révész Borival (Kárpáti Rebeka) és fotós bátyjával, Milánnal (Adányi Alex) méginkább beleveti magát az alkotói munkába és megnyer egy rajzpályázatot, festményeiből kiállítást is rendeznek.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő oldal »

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG