október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / KI KICSODA?

Dr. Fehér Konrád (Mihályfi Balázs)

Konrád a néhai Fehér Richárd ikertestvére. Az ezredesi rangban lévő katonaorvos Afganisztánban szolgált. Szigorú, határozott, nyers, érzéketlen stílusú orvos, aki mindenkitől megköveteli a katonás rendet és fegyelmet. Kollégái nem kedvelik és a háta mögött „Parancsnok”-nak hívják. Konrád azon túl, hogy kitűnő orvos, titokban részt vállal unokaöccse, Roland alvilági ügyeiben, ahol remekül kamatoztatja harctéri tapasztalatait. Élete egyetlen nagy szerelmét, Roland anyját, Zsuzsát (Szalay Mariann) épp egy maffia leszámolás alkalmával veszíti el. Konrád, mint magányos farkas, immáron csak futókalandokba bocsátkozik.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Temesvári Aliz (Réti Adrienn)

undefined

Aliz a 21. századi magyar Bond lány: tud viselkedni, tud verekedni, tudja, hogy hatással van a férfiakra, és hogy kell ezzel visszaélni. A börtönből szabadulva felkeresi Barbarát és Bettyt, hogy anyagilag megzsarolja őket. Általuk ismeri meg Fehér Rolandot és Alíz rögtön belátja, hogy az alvilág főnökéhez szegődve komolyabb bevételekre és nagyobb befolyásra tehet szert. Erkölcsi gátlásai jóformán nincsenek, így már az első találkozásukkor ráveti magát Konrádra, aki nem ellenkezik.Tarnai Tünde (Bogdányi Titanilla)

undefinedTünde egy magabiztos, határozott, vagány nő, aki egy rablóbanda vezetőjeként tűnik fel a sorozatban. A csillagkúti maffia felszámolását követően Tünde még védeni próbálja a saját pozícióját az alvilági körökben, de később mégis kénytelen belátni, hogy le kell mondania a drogbizniszről és fel kell számolnia az alvilági kapcsolatait. Révész Milán barátnőjeként más perspektívát kap az élete, egyfajta újrapozícionálás veszi kezdetét.Fehér Roland (Suhajda Dániel)

undefinedRoland kettős karakter. Egyfelől sikeres üzletember, a Csillagvirág Klinika gazdasági igazgatója, másfelől a helyi alvilág vezetője, melyet apjától, Fehér Richárdtól örökölt meg, miután sajátkezűleg végzett vele. Bár élete nagy szerelme Barbara, Roland házasságot köt a szépséges modellel, Bencsik Beával (Szorcsik H. Viktória), aki Péter néhai húga, Réka (Létay Dóra) örökbe fogadott gyereke és jelenleg Párizsban él testvérével, Ádámmal (Volosinivszki György). A házasság nem tart sokáig, így Barbarával újra egymásra találnak. Roland próbálja titokban tartani alvilági szerepét, de Barbara rájön és a bizalmatlanság olyan méreteket ölt, hogy a lány szövetkezve húgával megpróbálja lebuktatni Roland szervezetét. Roland kénytelen börtönbe juttatni a két lányt. Idővel ki is szabadítja őket és Barbara megérti, hogy Roland féltésből cselekedett, mert még mindig halálosan szerelmes belé.

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő oldal »

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG