október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


JÓBAN ROSSZBAN / KI KICSODA?

Dr. Nemes Viktor (Jánosi Dávid)

Viktor a néhai polgármesterasszony, Nemes Lenke legidősebb fia. Viktor tehetséges fiatal sebész, aki Péter rezidenseként kezdte pályáját a Csillagvirág Klinikán. Péter jótékony hatására a szívsebészet irányába specializálódik. Imádja a gyerekeket, ennélfogva legfőbb vágya, hogy gyermekgyógyászként alkalmazhassaszakmai felkészültségét. A nőknél eleinte nagy sikere van a sármos orvosnak, bár ő inkább a komoly kapcsolatokat részesíti előnyben. Hosszabb kapcsolata volt Káldor Margittal, később Steiner Dórával (Végh Judit), akivel ugyan szakítottak, de megmaradtak nagyon jó barátoknak. Idővel beleszeret egykori rezidensébe, Horváth Veronikába (Kondákor Zsófia), de ez a szerelem is elmúlik és Viktor azóta csak a munkájának és a barátainak él.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Dr. Kardos Zoltán (Marton Róbert)

Zoltán a klinika nőgyógyásza.Az igazi nőcsábászként érkező orvos, az egy éjszakás kalandok híve. Igazi társasági ember. Bár Káldor Margit (Brózik Klára) mellett átmenetileg lehorgonyozik, kapcsolatuk szakításhoz vezet. Pár hónapot Chicagóban tölt. Majd visszatérve, beleszeret Bettybe, akit feleségül vesz, de rövid időn belül elválnak útjaik. Kardos onnantól újra csak a könnyed futókalandoknak hódol. Szakmailag számos különös és már-már menthetetlen esetet kezel sikerrel. Miután kiderül, hogy a dokumentácók meghamisításával segédkezett Zsanettnek titokban tartani gyermeke édesapjának kilétét, kirúgják a kórházból, de hiánya pótolhatatlan, így visszahívják.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Dr. Steiner Dóra (Végh Judit)

undefined

Dóra a csinos és szép doktornő nagyon jó barátságban van egykori szerelmével, Nemes Viktorral. Az Dél-Amerikát megjárt fiatal nő felvértezve érkezik vissza a klinikára és átmenetileg Konrád szeretője lesz. Miután kiábrándul az érzelemmentes kapcsolatból, társkeresésre adja a fejét. A sikeres kutatás elhozza élete nagy szerelmét, Molnár Dénest (Gere Dénes Ákos) aki egy alapítvány keretében adománygyűjtéseket szervez. Összeköltöznek, és Dóra sokat segít párjának a karitatív munkában, főképp az után, hogy Dénes súlyos autóbalesetet szenved, amiből nem tud teljesen felépülni.

Kincses Patrícia (Nagy Kata)

undefined

Patrícia első generációs értelmiségiek gyermeke, aki az átlagnál magasabb intelligenciája, kommunikációs képességei, és nem utolsósorban nagyon előnyös kinézete miatt megszokta, hogy állandóan a figyelem központjában van, és eléri, amit akar. Mivel megszokta, hogy a környezete nagy részénél rendre jobban teljesít, és hogy előbb-utóbb ezt észreveszik és elismerik, nem esik kétségbe új munkahelyén, a Klinikán sem: nem játssza el a félénk újoncot, és teljes természetességgel hajt rá az őt érdeklő feladatokra és pasikra, kezdetben Kardosra, majd Bezerédi Szilárdra.

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő oldal »

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG