december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÍZES ÉLET
Tippek megmaradt sült húshoz (recepttel)
Pataky Péter megmutatta, mit lehet tenni, ha egy kiadós vasárnapi ebéd után a kelleténél több sült húsunk is megmaradt. Tarjás rilette, spárgás császárhúsos tészta és tavaszi húsos szendvics készült az Ízes élet konyhájában.Készítsd el a videó alatt található receptet!

Tarjás rilette

Hozzávalók
10 dkg szobahőmérsékletű kacsazsír
20 dkg konfitált tarja
2 db újhagyma
10 dkg apró savanyú uborka
1 szelet kenyér

bors

Elkészítés
A főtt tarját felkockázzuk és egy aprítógépbe tesszük a felkarikázott újhagymával és a kacsazsírral együtt. Sózzuk , borsozzuk és még nem pépes állagúra aprítjuk.

Felhasználásig egy zárható üvegbe tesszük és hűtőszekrényben tartjuk. Pirítósra kenve, szeletelt csemegeuborkával kínáljuk.

A tavaszi húsos szendvics receptjéért olvass tovább!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2016. április 11. 10:06

Címkék: ízes élet   ízes élet recept   ízes élet könnyű   ízes élet gyors   ízes élet húsétel



hirdetés




KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG