szeptember 18.
Diána

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÍZES ÉLET
Céklaleves füstölt hússal és csokifondant málnával (recepttel)
Az Ízes életben egy könnyed céklalevest készített Pataky Péter, az édesszájúaknak pedig egy csokifondant-nal kedveskedett. A receptet a videó alatt találod.

Füstölt húsos céklaleves
Hozzávalók

1 kg cékla
50 dkg füstölt hús
2 sárgarépa
1 zellergumó
2 liter húsalaplé
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
vörösborecet
petrezselyem
kapor

Elkészítés

A füstölt tarját felkockázzuk és feltesszük főni.
Közben megpucoljuk és nagyobb darabokra, kockákra vágjuk a vöröshagymát, sárgarépát, zellert és a céklát és a tarjához adjuk.
Ha megpuhultak a zöldségek, hőkiegyenlítéssel, hozzákeverjük a tejfölt a leveshez. Egyet rottyantunk még rajta, majd friss kaporral, petrezselyemmel és vörösborecettel ízesítjük.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2016. március 11. 9:35

Címkék: ízes élet   pataky péter   gasztro_könnyű   gasztro_leves   gasztro_édesség   gasztro_desszert   gasztro_főzés   gasztro_édes süti   gasztro_vendégváró   ízes élet recept   ízes élet leves   ízes élet desszert   ízes élet húsétel   ízes élet közepesen nehéz




hirdetés


hirdetés




KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG