szeptember 17.
Zsófia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÍZES ÉLET
Tavaszi zöldborsóleves és bodzás süti (recepttel)
Az Ízes életben Pataky Péter két igazán tavaszi hangulatú ételt készített. Próbáld ki Te is a videó alatt található recept alapján!

Tavaszi zöldborsóleves:

Hozzávalók:

2 db sárgarépa
1 db karalábé
1 db fehérrépa
4 fej csiperkegomba
2 ek liszt
kacsazsír
1 liter alaplé
50 dkg zöldborsó
1 csokor petrezselyem
főtt kacsazúza


Elkészítés:
A felkarikázott répákat, a felkockázott karalábéval kevés felforrósított kacsazsíros megpirítjuk. Ha lepirultak, mellé tesszük a feldarabolt gombát is és elpárologtatjuk a levét.
Megszórjuk a liszttel és folyamatos kevergetés mellett, lassan adjuk hozzá az alaplevet is. Megsózzuk.
Adjuk hozzá a zöldborsót és melegítsük össze az egészet.

Tálaláskor szórjuk meg finomra aprított petrezselyemzölddel és adjunk hozzá főtt kacsazúzát.

A bodzás süti recepjéért nézd meg a következő oldalt!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2016. március 8. 9:47

Címkék: pataky péter   ízes élet   gasztro_vegetáriánus   gasztro_desszert   gasztro_leves   ízes élet recept   ízes élet leves   ízes élet könnyű   ízes élet desszert   ízes élet gyors   ízes élet húsmentes




hirdetés


hirdetés




KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG