április 4.
Izidor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 44. adás
A Hello Hollywood adásában Návai Anikó részletesen bemutatta, hogyan készült az Oscar-gálára Enyedi Ildikó, valamint a film producere, Mécs Mónika. A Testről és lélekről rendezőjének Oscar-naplójából kiderült, milyen eseményeken vettek részt az alkotók a nagy nap előtt, a vörös szőnyegen pedig már Borbély Alexandrával kiegészülve mesélték el, hogyan élik meg a filmszakma legrangosabb eseményét.

Az adás további tartalmából:

Návai Anikó filmsztároknak kijáró fogadtatásban részesítette a hollywoodi álomutazás nyertesét, majd megmutatta, milyen élményekkel gazdagodott Csősz Balázs, aki természetesen ott volt az egyik legexkluzívabb Oscar-partin is! A Hello Hollywood adásából kiderült, kik nyerték a legfontosabb díjakat a 90. Oscar-gálán, sőt az is, hogy Enyedi Ildikó hogyan érzett azután, hogy végül nem a Testről és lélekről nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat.

Ez csupán egy kis ízelítő volt, ha további Oscar-kulisszatitkokra lennél kíváncsi, kattints, és nézd meg a teljes adást!


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2018. március 11. 20:01

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood   návai anikó   enyedi ildikó   borbély alexandra   mécs mónika   oscar   oscar 2018   testről és lélekrőlKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG