november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood – Návai Anikóval – 42. adás
Jennifer Lawrence arról beszélt, hogy igazából magyarnak érzi magát, és szívesen költözne Budapestre. Elton John Návai Anikónak elárulta, hogy mivel fog foglalkozni, ha tényleg felhagy majd a koncertezéssel. És amire mindenki várt: kiderült, ki utazhat Hollywoodba, az Oscar-gálára!

Az adás további tartalmából:

Návai Anikó a Vörös Veréb díszbemutatója kapcsán beszélgetett az alkotókkal és a színészekkel, de a Lady Bird című film alkotási körülményeire is fény derült. 

Elton John elárulta, hogy valószínűleg élete végéig koncertezne, ha nem lennének gyerekei, de így mégis felhagy a turnékkal. Arról is beszélt, hogy érinti-e az utolsó turnéja Budapestet is.

A műsorban kiderült, hogy ki az a szerencsés játékos, aki február 28-án elrepülhet Los Angelesbe, és március 4-én részt vehet az egyik legnagyobb filmstúdió Oscar-partiján, ahol személyesen is találkozhat sztárokkal és filmes nagyágyúkkal.

Előzmények:

Kattints, és tudj meg mindent, a Hello Hollywood nyereményjátékának szabályáról!


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2018. február 25. 20:03

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG