december 8.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 41. adás
Mark Wahlberg, Reese Witherspoon, Catherine Zeta-Jones és Gary Oldman – csak néhány világsztár azok közül, akikkel találkozhatsz a Hello Hollywood vadonatúj részében. Az adásból kiderült még, hogy hány perc alatt tudja kirakni a Rubik-kockát a májustól Budapesten forgató Will Smith, az Oscar-játék pedig utolsó fordulójával folytatódott. A részletekért görgess lejjebb!

Az adás további tartalmából:

Návai Anikó A világ összes pénze című film kapcsán beszélgetett a főszereplőkkel, így többek között az is kiderült, hogy mire költötte első fizetését Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer és Charlie Plummer…

Január végén jelent meg Rose McGowan könyve, amelyben a színésznő leírja, hogy mit tett vele Harvey Weinstein a Sikoly című film 1997-es forgatásán. A zaklatási botránynak egyébként már halálos áldozata is van: McGowan egykori menedzsere, Jill Messick február elején öngyilkos lett.

A Hello Hollywood adásában Reese Witherspoon az éneklésről, Catherine Zeta-Jones pedig a gyereknevelésről mesélt, majd a májustól Budapesten forgató Will Smith árulta el a sztárriporternek, hogy hány perc alatt tudja kirakni a Rubik-kockát. Később a 90. Oscar-gála egyik nagy esélyese, Gary Oldman mesélt arról, hogyan készült Churchill szerepére, a hollywoodi álomutazásért zajló Oscar-játék pedig utolsó fordulójával folytatódott.

Játssz Návai Anikóval és legyen Tiéd a hollywoodi álomutazás!

Februárban Návai Anikó és a Hello Hollywood valóra váltja egy filmrajongó álmát! Azok közül a nézők közül, akik játszanak és helyesen válaszolnak a február 4-i, 11-i és 18-i adásokban feltett kérdésekre az adás napján este nyolcig, egy szerencsés játékos február 28-án elrepülhet Los Angelesbe és március 4-én részt vehet az egyik legnagyobb filmstúdió Oscar-partiján, ahol személyesen is találkozhat sztárokkal és filmes nagyágyúkkal. Idén 90. alkalommal rendezik meg a filmvilág legrangosabb díjátadó ceremóniáját, így a mindhárom kérdésre helyest választ adó – az utazási feltételeknek megfelelő - 90. válaszadó lesz a nyertes. A győztest a február 25-i adásban hirdetik ki.

Mokka interjú Návai Anikóval.

Részletes játékszabályzat ezen a linken.

Sajtóközlemény


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2018. február 18. 20:05

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikóhirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG