augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 40. adás
Már rengetegen várták a Szabadság ötven árnyalatának bemutatóját, melynek két főszereplője, Dakota Johnson és Jamie Dornan Návai Anikónak meséltek a filmről, valamint a közös munkáról. Az adásból kiderült, mennyire volt nehéz számukra a szerelmes jelenetek forgatása, később pedig második fordulójával folytatódott a Hello Hollywood mesés nyereményjátéka.

Az adás tartalmából:

A Szürke ötven árnyalata című film bemutatója kapcsán Návai Anikó nem csak a két főszereplővel, hanem Rita Ora énekesnővel is interjút készített, akiről a beszélgetés alatt kiderült, miért rendkívül fontos számára az idő, később pedig mesélt az Oscar-díjátadóval kapcsolatos emlékeiről, csakúgy, mint Dakota Johnson és Jamie Dornan.

A hollywoodi sztárriporter a Szólíts a neveden című film főszereplőivel beszélgetett. A 21 éves Timothée Chalamet komoly esélyekkel pályázik a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjra az idei gálán, az interjú során pedig elárulta, milyen volt együtt dolgozni Armie Hammerrel, sőt azt is, melyik az egyik kedvenc jelente a filmben.

Hello Oscar! Návai Anikó bemutatta, hogyan készül Hollywood a filmvilág legrangosabb eseményére, majd később felidézte a tavalyi gála legkedvesebb pillanatait, valamint az idei díjkiosztó jelöltjeinek ebédjéről is tudosított, amelyen természetesen Enyedi Ildikó is részt vett.

A műsorban természetesen folytatódott a Hello Hollywood egyedülálló, háromfordulós nyereményjátéka is, melynek ezúttal már a második kérdése hangzott el az adás során. A játék végén egy szerencsés filmrajongó egy igazi álomutazással lehet majd gazdagabb, sőt részt vehet az Oscar-gála legexkluzívabb partiján is. További részletekért görgess lejjebb!

ELŐZMÉNYEK:

Játssz Návai Anikóval és legyen Tiéd a hollywoodi álomutazás!

Februárban Návai Anikó és a Hello Hollywood valóra váltja egy filmrajongó álmát! Azok közül a nézők közül, akik játszanak és helyesen válaszolnak a február 4-i, 11-i és 18-i adásokban feltett kérdésekre az adás napján este nyolcig, egy szerencsés játékos február 28-án elrepülhet Los Angelesbe és március 4-én részt vehet az egyik legnagyobb filmstúdió Oscar-partiján, ahol személyesen is találkozhat sztárokkal és filmes nagyágyúkkal. Idén 90. alkalommal rendezik meg a filmvilág legrangosabb díjátadó ceremóniáját, így a mindhárom kérdésre helyest választ adó – az utazási feltételeknek megfelelő - 90. válaszadó lesz a nyertes. A győztest a február 25-i adásban hirdetik ki.

Mokka interjú Návai Anikóval.

Részletes játékszabályzat ezen a linken.

Sajtóközlemény


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2018. február 11. 20:05

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   jamie dornan   Dakota Johnson   oscar   oscar 2018
Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG