november 22.
Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 37. adás
A Hello Hollywood adásában Návai Anikó részletesen foglalkozott a filmiparban kirobbant zaklatási botrányokkal, és az is kiderült, hogy ki is az a Harvey Weinstein, akit közel 100 nő vádolt meg 2017 októbere óta...

Az adás további tartalmából:

2017 októberében 84 nő vádolta meg zaklatással Harvey Weinsteint, a nevek között olyan hírességek is szerepelnek, mint Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow. Az ügy kapcsán megszólalt Rose McGowan és Mira Sorvino is, később pedig Meryl Streep is elmondta, hogy mit gondol a témáról. A Weinstein-ügy óta egyébként folyamatosan látnak napvilágot a felháborító esetek, többek között James Franco, Kevin Spacey és Michael Douglas felkerült a molesztálással megvádolt színészek listájára.

Január 23-án hajnalban jelentik be a 2018-as Oscar-gála jelöltjeit, ennek kapcsán pedig ismét van miért izgulnia Magyarországnak, hiszen Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről akár be is kerülhet a végső jelöltek közé a ˝Legjobb idegen nyelvű film˝ kategóriájában.

Nicole Kidman kizárólag Návai Anikónak nyilatkozott a 75. Golden Globe-díjátadót követő partin. A beszélgetés során kiderült, miért hatódott meg a gála során a színésznő, valamint az is, milyen tervei vannak a jövőt illetően.

A Hello Hollywood adásában Návai Anikó találkozott Gerard Butlerrel is, aki a foci iránti szenvedélyéről mesélt, majd a sztárriporter egy különleges partira látogatott el a Paramount Pictures studiójába, ahol a budapesten forgatott The Alienist című sorozat főszereplőit kérdezte a filmipiar egyik legendás helyszínének magyar vonatkozásáról...


Hello Hollywood - Návai Anikóval

Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2018. január 21. 17:25

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikóhirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG