augusztus 18.
Ilona

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 36. adás
A Hello Hollywood adásában a január 7-én megrendezett 75. Golden Globe-gáláról tudosított Návai Anikó, aki a díjátadó legnagyobb sztárjaival beszélgetett a vörös szőnyegen, sőt kulisszatitkokat is elárult Hollywood egyik legfontosabb filmes eseményével kapcsolatban.

A hollywoodi sztárriporter olyan világsztárokkal találkozott, mint Dakota Johnson, Diane Kruger vagy éppen Helen Miren, akik a nézőknek elárulták, sőt meg is mutatták, hogy mit rejt a táskájuk…

James Franco, Jessica Biel, Hugh Jackman és Meryl Streep – csak pár név azok közül, akiket Návai Anikó szerencsehozó ajándékkal lepett meg a Golden Globe-gála előtt. A Hello Hollywood adásából az is kiderült, milyen meglepetéssel készült az estére Catherine Zeta-Jones, Sharon Stone pedig büszkén mutatta be kisfiát a riporternek. A vörös szőnyegen később Návai Anikó a nők egyenjogúságáról, valamint a közelmúltban kirobbant szexuális zaklatási botrányokról kérdezte a filmsztárokat, végül pedig még Nicole Kidmannel is összefutott a gálát követő partin….


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2018. január 14. 17:24

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   golden globe   návai anikó
hirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG