július 3.
Kornél, Soma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 34. adás
December 11-én jelentették be a 2018-ban megrendezésre kerülő, 75. Golden Globe-díjátadó jelöltjeit. Návai Anikó az eseményről jelentkezett, majd a díjra esélyesek közül többek között Angelina Jolie, Hugh Jackman, Margot Robbie és James Franco mesélt neki legutóbbi munkáiról.

Kettesben Steven Spielberggel: A legendás hollywoodi rendező legutóbbi alkotása, A Pentagon titkai kapcsán beszélgetett Návai Anikóval, aki azt is megtudta, mi a filmes legszebb emléke Budapestről…

December 21-én ünnepli 80. születésnapját Jane Fonda. A jeles nap alkalmából a színésznővel készült korábbi interjúját elevenítette fel a hollywoodi sztárriporter.

Rebel Wilson és Hailee Steinfeld a Tökéletes hang 3 című filmben szerepelnek együtt, Návai Anikónak pedig azt is elárulták, melyik előadóért rajonganak a legjobban.


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. december 17. 1:28

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó
Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG