augusztus 24.
Bertalan

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 33. adás
Meryl Streep legújabb filmje, a Pentagon titkai kapcsán találkozott Návai Anikó a színésznővel, aki többek között elmondta, hogyan egyeztette össze a gyereknevelést a karrierjével, valamint elárulta, mennyire izgatják őt az anyagiak. Később kiderült, milyen tanácsot adna pályakezdő önmagának, és az is, hogyan tölti családjával a karácsonyt.

Tom Hanks két évvel ezelőtt forgatta Magyarországon az Inferno című filmet, a munkálatok alatt szinte egész Budapestet felfedezte, sétái során pedig teljesen beleszeretett egy Fiat Polskiba. Bár nem pont ugyanazt, de a színész nemrég megkapta saját Polskiját, melyről büszkén mesélt Anikónak, majd azt is elárulta, hogyan készül az ünnepekre.

Hugh Jackman újra énekes szerepben! A színész régi vágya vált valóra azzal, hogy eljátszhatta a Legnagyobb showman című film főszerepét, a sztárriporternek pedig azt is elárulta, hogy miről álmodott leginkább gyerekkorában, sőt első cirkuszi élményét is felevenítette.

December 9-én ünnepli 55. születésnapját Felicity Huffman. A színésznőnek a Született feleségek hozta meg a hírnevet, a szakmai elismerést pedig a Transamerica című film főszerepe. Felicity születésnapja alkalmából Návai Anikó egy korábbi beszélgetését elevenítette fel a sztárral, aki később a karácsonyról is mesélt a hollywoodi sztárriporternek.

A Hello Hollywood adásából kiderül még, hogyan gyakorolt Daisy Ridley a Star Wars 8. részének forgatásaira, magyarul küld karácsonyi üdvözletet többek között Jennifer Lawrence, Angelina Jolie és Mariah Carey, valamint a legcsillogóbb karácsonyi partikat is bemutatja Návai Anikó.


Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. december 10. 1:11

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   meryl streep   hugh jackman   Felicity Huffman   tom hanks   star wars
hirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG