szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 29. adás
A magyar rendező első hollywoodi filmjében olyan nagy nevek szerepelnek majd, mint Bradley Cooper és Gal Gadot. A gyönyörű színésznő elárulta Anikónak, rajong Mundruczó Kornélért, nagyon tehetséges rendezőnek tartja és alig várja már, hogy elkezdődjön a film magyarországi forgatása.

Henry Cavill, Jason Momoa és Ben Affleck az Igazság Ligája című film kapcsán beszélgettek Návai Anikóval, aki megtudta, mit gondolnak a színészek az igazságérzetükről, Ben Affleck pedig magyar származásáról mesélt kollégáinak, sőt a Hello Hollywood egyik nézőjének kérdését is megválaszolta.

Willem Dafoe és Kenneth Branagh a Gyilkosság az Orient expresszen című filmről, Penelopé Cruz az orvosi könyvek iránti rajongásáról, Vajna Tímea és Jamie Bell pedig legkedvesebb karácsonyi emlékeikről meséltek. Később a hollywoodi sztárriporter utánajárt, mi lehet az igazság Justin Bieber és Selena Gomez felmelegített románcával kapcsolatban, majd azt is megtudta, hogyan töltötte Julia Roberts az 50. születésnapját.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. november 12. 0:49

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   mundruczó kornél   gal gadot   bradley cooper   ben affleck   julia roberts   justin bieber   selena gomez
Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG