július 13.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 27. adás

November elején mutatják be Magyarországon a legújabb Thor filmet, melynek rendezője, az izlandi Taika Waititi elárulta Návai Anikónak, hogy egyik kedvenc rendezője, valamint mentora nem más, mint Gazdag Gyula. A hollywoodi sztárriporter természetesen a főszereplővel, Chris Hemsworth-tel sem hagyta ki a beszélgetést, a sztár többek között elárulta, hogyan készítette fel testét a Thor: Ragnarök forgatására.

Október 28-án ünnepli 50. születésnapját Julia Roberts. Návai Anikó a jeles nap alkalmából az Oscar-díjas színésznővel készült interjúiból szemezgetett, melyekből kiderült, mi kell ahhoz, hogy Julia kimozduljon a családi fészekből egy film kedvéért, sőt az is, mit érez, amikor belenéz a tükörbe.

George Clooney legújabb rendezése a Suburbicon Magyarországra is megérkezett, ennek apropóján a színész elmagyarázta, miről szól a film, elárulta, hogyan szeretné nevelni ikreit, Ellát és Alexet, sőt az is kiderült, maradt-e még beteljesületlen vágya…

A Suburbicon két főszereplője, Matt Damon és Julianne Moore beavatták Návai Anikóba, hogyan nevelik gyermekeiket, sőt a sztárapuka még saját gyermekkoráról is mesélt…

A ˝Retro TV˝ rovatban a hollywoodi sztárriporter Jennifer Anniston egy korábbi interjúját elevenítette fel, melyben a gyönyörű színésznő többek között a szakításról és festményeiről is beszélt.

A Thor: Ragnarök kapcsán a főszereplő, Chris Hemsworth mesélt a filmről és gyermekeiről, de azt is elárulta, mennyit, és hogyan kellett edzenie a forgatáshoz való felkészüléséhez. A Thor harmadik részében többek között szerepel Jeff Goldblum és Mark Ruffalo is, akik szintén megosztottak néhány kulisszatitkot Anikónak a várva várt mozifilm kapcsán.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. október 29. 0:58

Címkék: hello hollywood návai anikóval   chris hemsworth   george clooney   chris hemsworth   thor   thor ragnarök   návai anikó   julia roberts   matt damon   Julianne Moore   Mark Ruffalo   jennifer aniston   taika waititi   gazdag gyula   hello hollywood teljes adás
Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG