február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 22. adás
 Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky külön érkeztek a közös filmjük bemutatójára, de végre elérkezett a pillanat, és a nyilvánosság előtt is együtt fotózkodtak. A színésznő elárulta, hogy milyen párja civilben, és a rendező is beszélt néhány személyes élményről szerelmével kapcsolatban. Aronofsky kifejtette véleményét Jancsó Miklóssal kapcsolatban – elmondta, hogy rengeteg stílusjegye jelenik meg világhírű filmekben. Jennifer annyira megkedvelte Budapestet, hogy legszívesebben itt forgatná az összes filmjét.

Judi Dench legújabb szerepe kapcsán kifejtette, hogy szerinte ma már nem kiváltság királynőnek lenni – ő sem érezte magát annak soha. Az, hogy játszott már olyan szerepeket, ahol hatalma volt, nem jelenti azt, hogy a való életben is ilyen lenne.

Emma Stone idén letaszította Jennifer Lawrence-t a világ legjobban kereső színésznőjének trónjáról. Elmondta, hogy noha jelenleg rendkívül sikeres színésznő, más esetben nem érzi magát rossz vesztesnek, sőt, Lawrence-szel szemben tudna is veszíteni, ha arra kerülne a sor.

Lady Gaga megcsinálta élete filmjét, amit Torontóban mutattak be. Az énekesnő elárulta, félt attól, hogy túl kommersz lesz a dokumentumfilm, ezért nem bízott semmit a véletlenre, és több emberrel együtt álmodták meg a koncepciót.

Londonban kapta mikrofonvégre a Kingsman második részének sztárjait Návai Anikó. Pedro Pascal és Taron Egerton még magyarul is megtanultak egy kicsit Anikó kedvéért. Colin Firth elárulta, milyen volt Elton Johnnal verekednie, szigorúan csak a filmvásznon. Julianne Moore-t pedig egy magyar szakácskönyvvel lepte meg a tudósító.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 23. 23:54

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   judie dentch   jennifer lawrence   lady gaga   colin firth   Julianne Moore   emma stone
Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG