október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 20. adás
Háromhónapos ikreikkel érkeztek Velencébe George Clooney és felesége, Amal. A sármos színész exkluzív interjúban mesélt 6 hetes budapesti forgatásáról. Sosem hinnéd el, milyen magyar ételkülönlegességen élt. George nemcsak rendezőként, de apaként is csodásan helyt áll. Elárulta, pelenkázásból már nagyon jó, és a büfidarabokat is lazán feltakarítja.

Návai Anikó Cannes-ban összefutott Enyedi Ildikóval, akit új szerepéről faggatott, mint zsűritag. A magyar rendező elárulta 2 forintos dresszének titkát, aminek még amerikai színésznők is a csodájára jártak.

Blake Lively 30 éves lett. Anikó annak járt utána, ki vigyáz a gyerekekre, amikor a gyönyörű színésznő és férje, Ryan Reynolds gáláznak. Valamint az is kiderült, hogyan nyerte vissza Blake kifogástalan alakját mindössze 8 hónappal a szülés után.

Angelina Jolie exkluzív interjúban vallott családról, filmekről és magánéletéről. Kiderült, 16 éves fia, Maddox az executive producere Kambodzsában játszódó rendezésének. Elárulta, mindig is szívén viselte az ország sorosát, hiszen ez a hely adott neki családot. A világsztár ezután forródróton válaszolta meg egy szerencsés magyar rajongó kérdését. És hogy milyen ajándékkal lepte meg Anikó Angie-t? Kiderül az adásból!

Ezután ismét Velence, pontosabban a Velencei filmfesztivál, ahol feltűnik Jennifer Lawrence mellett Hollywood elitje is.

Nézd meg a Hello Hollywood - Návai Anikóval legutóbbi adását! 
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 10. 0:18

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   enyedi ildikó   george clooney   blake lively   angelina jolie   jennifer lawrence   Velence Olaszország   Olaszország, Velencehirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG