október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 19. adás
A vadonatúj évad első adásában ismét Hollywood nagyágyúit kapta mikrofonvégre Návai Anikó. Exkluzív interjút adott az éppen Budapesten forgató Mila Kunis és Kate McKinnon. Charlize Theront magyarországi forgatásáról faggatta, Gal Gadot, Chris Pine és Harry Styles pedig legutóbbi filmjeik kulisszatitkaiba avatták be a tudósítót.

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja elmondta, kényelmetlen volt a jelmeze a Batman V. Superman forgatása alatt. Azonban az új filmhez már 7 különböző változatban is megalkották jelmezét, így sokkal jobban érezte magát bennük. A munkálatok során csak a hideg zavarta, ugyanis a londoni tél különösen kegyetlen tud lenni. Filmbéli partnere, Chris Pine pedig elárulta, szerinte Wonder Woman testesíti-e meg a tökéletes nőt.

Steve Carell és Kristen Wiig, a Gru 3 sztárjai arról meséltek, milyen munkákat vállaltak el még ismertségük előtt. Steve például bort árult telefonon,  de nagyon nem ment neki, így megvált tőle munkaadója. Mivel ő maga nem iszik, fogalma sem volt a borokról. Kristen pedig arról mesélt, vele is megesett már, hogy kirúgták -  ő Los Angeles-i pincérként próbált szerencsét 2 napig, sikertelenül.

Charlize Theront arról faggatta Návai Anikó, hogy ő vajon kinek a fenekét rúgná szét? Ugyanis a gyönyörű színésznő egy igazán akció dús film főszerepét játssza. Charlize elárulta, nagyon szerette forgatni legújabb akciófilmjét, mert megtanulta az önvédelmet.

Harry Styles, a Dunkirk fiatal sztárja arról mesélt, mi volt az első dolog, amit a világháborús film forgatása után csinált. Elárulta, nem számított, hogy mennyi kellemetlenséggel járt a munka, a stábbal egyetértettek abban, hogy eltörpült amellett, amit azok életek át, akik ott voltak a háborúban. Nem is volt energiájuk panaszkodni. Az egykori One Direction tag magánéletről és szakmáról is mesélt Anikónak.

Tom Cruise büszke rá, hogy mindig maga csinálja az akciójeleneteit. Most azonban megsérült forgatás közben, ezért leállították legújabb filmje, a Mission Impossible folytatásának munkálatait.

Mila Kunis Budapesten ünnepelte szülinapját. Forgatással telt a nap, ezért az ünneplés várat magára. Azonban filmbéli partnere, Kate McKinnon felajánlotta, hogy süt neki tortát. Návai Anikó különleges ajándékokkal is meglepte Milát. A meglepetéstől tátva maradt a színésznő szája. Mila imádja Budapestet, hogy miért? Erre is fény derült.

Chris Pratt és Anna Faris válnak. Stabil párnak tűntek, szép szerelem volt az övék. 2007-ben találkoztak egy forgatáson, 2011-ben házasodtak össze. 2012-ben született meg Jack, a kisfiuk. Eleinte Anna volt a sikeresebb, aztán Chris megkapta a Galaxis őrzői főszerepét, majd jött a Jurassic World. 

A Velencei Filmfesztiválon bemutatásra kerülő filmekről is számos érdekesség kiderül a Hello Hollywood legújabb adásából!

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 2. 23:18

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   návai anikó   gal gadot   Chris Pine   Chris Pratt   steve carell   Kristen Wiig   charlize theron   harry styles   tom cruise   mila kunis   ashton kutcher   Anna Faris   Anna Faris   Velence Olaszországhirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG