december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 17. adás
Arnold Schwarzenegger szívéhez nagyon közel áll a természet, az általa rendezett dokumentumfilmmel is a környezetvédelem fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A színész gyerekként gyakran segített édesanyjának kertészkedni, ezért a mai napig is maga járja a piacot. A hamarosan hetvenéves színész makkegészséges, tele van energiával és boldog, hogy azt csinálhatja, amit szeret.

Návai Anikó ellátogatott a Cannes-i filmfesztiválra is, ahol rengeteg hollywoodi színésszel beszélgetett. Dustin Hoffmannt és Ben Stillert a menekültválságról kérdezte. Találkozott Andy Vajnával és feleségével, Tímeával, is akik közösen érkeztek az eseményre, de ott volt Mundruczó Kornél is, aki elárulta, milyen élmény ihlette legújabb filmjét, a Jupiter holdját. Az Okja című film két főszereplőjével Jake Gylleenhaallal és Tilda Swintonnal kisállataikról beszélgetett, Tilda elárulta, hogy négy kutya, egy teknős, és tizenkét tyúk lakik a családdal.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. május 27. 0:15

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   arnold schwarzenegger   Tilda Swinton   Jake Gyllenhaal   ben stiller   dustin hoffman   andy vajna   vajna tímea   mundruczó kornélhirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG