február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 15. adás
Az Alien legenda nem ér véget a Covenanttal.... Ez is kiderül a Hello Hollywood Návai Anikóval legújabb adásából, amiben a rendező, Ridley Scott és a főszereplő, Michael Fassbender is mesél a legújabb Alien filmről. A rendező egyenesen azt állítja, azért tért vissza az filmhez, mert a legelső rész után kicsit csalódott volt, és a később forgatottak is számos lényeges kérdést nem tettek fel...

Ridley Scott és Michael Fassbender nemcsak az Alien film kapcsán nyilatkozott Návai Anikónak, hanem szülinapjuk okán is, hiszen előbbi 80, utóbbi 40 éves. Kiderült, mit kaptak és mire vágynak a jeles évfordulón.

Návai Anikó foglalkozik műsorában a hamarosan elstartoló Cannes-i filmfesztivállal is. Az eseménynek több magyar érdekeltsége is van, többek között Mundruczó Kornél Jupiter holdja című alkotása is a versenyprogramban szerepel. A rendező Anikónak elárulta, hogyan választották ki az utolsó utáni percben a főszerepet játszó színészt, hogy kikkel szeretne a fesztiválon találkozni, és hogy mi az a nagy dobás, amire készül, aminek kapcsán Bradley Cooperrel dolgozhat majd együtt.

És hogy a Múmia sztárja, Annabelle Wallis milyen ˝súlyos emlékekkel˝ tért haza budapesti forgatásáról? Az is kiderül az adásból.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. május 13. 0:25

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   mundruczó kornél   cannes   Michael Fassbender   Ridley Scott
Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG