június 24.
Iván

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 14. adás
Nem túlzás, amit Tom Cruise-ról mesélnek - ezt mondta Annabelle Wallis a színészről, akivel A Múmia című filmben szerepel. A nyáron mozikba kerülő film kapcsán adtak a szereplők interjút Návai Anikónak és mesélték el, milyen a munka Tommal.

A Kaliforniai álom sikere okán április 25-ét La La Land napnak nyilvánították Los Angeles-ben, az esemény kapcsán pedig látványos show-t is rendeztek. A Kör című film kapcsán Tom Hanks és Emma Watson mesélt Anikónak a közös munkáról. Emma szerint álomszerű volt együtt dolgozni Tom Hanksszel. Két Oscar-díjas születésnapos mellett ebben az adásban Goldie Hawn is mesél családjáról, arról, hogy ő milyen anya és nagymama. Láthatjátok, miként ˝vette át˝ csillagát Chris Pratt, valamint a hírnévről és annak áráról - többek között - Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson, Johnny Depp és Emma Stone mesélt.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.

Korhatár: 12 év

2017. május 5. 23:35

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   tom cruise   film   mozi   goldie hawn
Továbbiak
SZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG