október 17.
Hedvig

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 11. adás
2017.04.14.:  A Halálos Iramban 8. világsztárjai bevállalták Návai Anikó különleges kérdését és elárulták, miként állnak magánemberként a gyorshajtással. Charlize Theron, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Jason Statham is meglepően őszinte választ adott.

Ezúttal három élő legendával köszöntötte a műsor a nézőket - Michael Caine, Morgan Freeman és Alan Arkin arról mesélt, hogyan élik meg az évek múlását, mi az az egy gondolat, életbölcsesség, amelyet szívesen megosztanának minden emberrel. A folytatásban a gyereknevelésről esett szó: Mila Kunis, Matt Damon, Katherine Heigl és Annette Bening vallott arról, hogyan lehet összeegyeztetni a csillogó hollywoodi karriert a családi élettel.
Hans Zimmer neve ismerős lehet minden mozirajongó számára, hiszen többek között olyan fantasztikus filmek zenéjét írta, mint A da Vinci-kód, a Gladiátor, A Karib-tenger kalózai és Az oroszlánkirály - hogy utóbbit miért nem akarta elvállalni a felkérést követően, az kiderül a műsorból. Gondoltad volna, hogy Richard Gere sosem aludt még abban a hotelben, ahol a legenda szerint a Pretty Womant forgatták? Hatalmas titkot árult el az egykori kasszasikerről Návai Anikónak a színész.
A műsorban Juliette Binoche is interjút adott és egy különleges olvasmányélményéről mesélt, ami mélyen Magyarországhoz köti. Beszélt arról is, miért rajong Márai Sándorért és miért tartja Tarr Bélát az egyik legnagyobb élő rendezőnek.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. április 15. 1:00

Címkék: hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   Michael Caine   morgan freeman   Alan Arkin   mila kunis   matt damon   katherine heigl   Annette Bening   warren beatty   Hans Zimmer   richard gere   juliette binoche   juliette binoche   charlize theron   vin diesel   jason statham   Michelle Rodriguez
Továbbiak
SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG