június 25.
Vilmos

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 10. adás
2017.04.07.: Szürreális volt bekerülni a Szárnyas fejvadász világába - mondta megilletődve Ryan Gosling Las Vegasban Návai Anikónak. A magyarországi forgatás kapcsán a rendező is megszólalt, azt mondta: építészetileg azt találta meg Pesten, amit várt.

Las Vegasban, a vörös szőnyegen beszélgetett Návai Anikó a sztárokkal. A kaszinók kapcsán Matt Damon, Ed Helms, Jack Black, Mila Kunis, Zac Efron, Colin Farrell és Jack Black is elmesélte, mi volt a legnagyobb nyereménye, illetve vesztesége a szerencsejátékban. Mark Wahlberg a Transformersről mesélt, de megszólalt a legújabb Pókember is. A Hogyan legyél latin szerető kapcsán - többek között - Rob Lowe és Salma Hayek is interjút adott Návai Anikónak. Utóbbi színésznő pedig magyar rajongói kérdésekre is válaszolt. És hogy mit üzennek a sztárok Budapestre? Kiderül a videóból.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. április 7. 23:55

Címkék: ryan gosling   mark wahlberg   jack black   mila kunis   george clooney   salma hayek   zac efron   colin farrell   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás
SZAVAZZ!

Hogy viseled ezt a hőséget?

A
Remekül, végre nyár van, ezt vártam egész télen!
B
Légkondicionált irodában, hűs lakásban, otthon
C
Víz mellett, árnyékos fák alatt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG