november 23.
Kelemen, Klementina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 10. adás
2017.04.07.: Szürreális volt bekerülni a Szárnyas fejvadász világába - mondta megilletődve Ryan Gosling Las Vegasban Návai Anikónak. A magyarországi forgatás kapcsán a rendező is megszólalt, azt mondta: építészetileg azt találta meg Pesten, amit várt.

Las Vegasban, a vörös szőnyegen beszélgetett Návai Anikó a sztárokkal. A kaszinók kapcsán Matt Damon, Ed Helms, Jack Black, Mila Kunis, Zac Efron, Colin Farrell és Jack Black is elmesélte, mi volt a legnagyobb nyereménye, illetve vesztesége a szerencsejátékban. Mark Wahlberg a Transformersről mesélt, de megszólalt a legújabb Pókember is. A Hogyan legyél latin szerető kapcsán - többek között - Rob Lowe és Salma Hayek is interjút adott Návai Anikónak. Utóbbi színésznő pedig magyar rajongói kérdésekre is válaszolt. És hogy mit üzennek a sztárok Budapestre? Kiderül a videóból.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. április 7. 23:55

Címkék: ryan gosling   mark wahlberg   jack black   mila kunis   george clooney   salma hayek   zac efron   colin farrell   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás
Továbbiak
SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG