szeptember 26.
Jusztina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 6. adás
2017.03.10.: Celine Dion meditáció közben beszélte meg elhunyt férjével, hogy ismét énekeljen-e a Szépség és a szörnyetegben. Az énekesnő erről a film premierjén nyilatkozott és persze a két főszereplő is árult el részleteket Návai Anikónak, többek között arról: hogyan készültek fel az éneklésre.

Shirley MacLaine és Amanda Seyfried legvadabb álmaikról meséltek, Viola Davis pedig arról, hogy mit jelent számára a színészkedés. Návai Anikó műsorából kiderül, milyen impozáns társaság gyűlt össze Elton John Oscar partiján, és arra is fény derül, annak idején, kik voltak azok a híres színészek, akik az Elemi ösztön főszerepére pályáztak. Luke Evans elárulta, hogy mit forgat Budapesten az elkövetkezendő 5 hónapban, sőt Charlize Theron is mesélt pesti élményeiről.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. március 10. 23:45

Címkék: amanda seyfried   charlize theron   brad pitt   emma watson   celine dion   návai anikó   elton john   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   hello hollywood   hollywood
Továbbiak
SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG