június 23.
Zoltán

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 5. adás
Próbáltam valahogy összeszedni magam - mondta Deák Kristóf Návai Anikónak arról, hogy mi volt az első gondolata, mikor kimondták a nevét és ki kellett mennie átvenni a díjat. Mesélt a kihagyott Salma Hayek pusziról is, amit később bepótoltak, sőt kiderült az is, hogy mit tud magyarul a színésznő.

Návai Anikó járt még a független filmesek díjátadóján, ahol számos sztárral készített interjút. Viggo Mortensen mellett a Holdfény sztárjai is üzentek Budapestre. Charlize Theron Oscar élményéről mesélt neki, de a műsorban láthatjátok Emma Stone útját is az Oscarig és persze az Oscar baki sem marad ki az adásból. Ezen kívül Hugh Jackman a Logan kapcsán adott interjút Anikónak. Elárulta, ő is és fia is imádja Budapestet, tudnának itt élni. A színész arról is vallott, kit és miért tart hősnek.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. március 3. 23:35

Címkék: salma hayek   deák kristóf   emma stone   hugh jackman   charlize theron   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   oscar 2017   Viggo Mortensen
SZAVAZZ!

Hogy viseled ezt a hőséget?

A
Remekül, végre nyár van, ezt vártam egész télen!
B
Légkondicionált irodában, hűs lakásban, otthon
C
Víz mellett, árnyékos fák alatt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG