október 17.
Hedvig

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 3. adás
2017.02.17.: Legalább 500 moziban vetítik majd Amerikában Deák Kristóf kisfilmjét. A rendező el sem hitte, hogy ott állt az Oscar jelöltek között a vacsorán. Návai Anikónak mesélt az ételkölteményekről és arról, hogy mi történik majd a filmjével az elkövetkezendő két hétben.

Návai Anikó ellátogatott a BAFTA díjátadóra is Londonba, ahol ismét nyert a Saul fia. A további díjazottakat is láthatod a műsorban. Michelle Williams új szerepe kapcsán mesélt Janis Joplinról, arról hogy mennyit küzdött a szerepért. Mel Gibson elárulta, forgatókönyveket írt, kislánya született, horgászott az elmúlt tíz év alatt. Keanu Reeves szenvedélyéről, a motorozásáról és ezzel kapcsolatos cégéről mesélt Anikónak.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. február 17. 23:55

Címkék: hello hollywood teljes adás   hello hollywood   návai anikó   keanu reeves   michelle williams   mel gibson   deák kristóf   oscar   Oscar-díj   oscar-jelölt
Továbbiak
SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG