január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HAL A TORTÁN
Hal a tortán - A küldetés: 28. adás 3. rész
Legényfogó, kakastöke-pörkölt és angyalbögyörő - csupa pasifogó étel szerepelt Oszvald Marika estjén. A társaság nagyon élvezte a művésznő közvetlen stílusát és élvezettel vettek részt a közös produkcióban is, a pontszámok pedig tükrözték az este kiváló hangulatát is.

Hal a tortán – A küldetés

Új séffel és megújult szabályokkal tér vissza a képernyőre a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán - A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-reality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését. A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, hanem Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van az elképzelt ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait „nyerik meg”. Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, mely során jó pár nehezítést kapnak. Van, hogy óriás-fakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

Korhatár: 12 év

2016. április 25. 21:15

Címkék: hal a tortán teljes adás   oszvald marika   apáti bence   baukó éva   ll junior   puskás peti   kovács lázár   lázár chef
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG