február 29.

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HAL A TORTÁN
Hal a tortán a javából - 1. adás
Zenetörténeti pillanat, remek hangulat és kiváló fogások Bódi Margó vacsoráján. A héten olyan szakácsok főznek, akik egyszer már nyertek a Hal a tortánban. A heti szakácsok: Bódi Margó, Zsidró Tamás, Dopeman, Fásy Ádám és Bangó Margit.

Hal a tortán – Meglepetés

… amit eddig nem láttunk a sztárok életéből, amit eddig nem tudtunk a titkaikról, amiket a sztárok is csak egy vacsora közben tudnak kibeszélni. Ugye Te is tudod, hogy a legjobb buli mindig a konyhában van? A „Hal a tortán” című vendégváró show az exkluzív sztártitkok valóságos tárháza, hiszen ez az a műsor, aminek segítségével bepillanthatsz a legnagyobb magyar hírességek mindennapjaiba, féltve őrzött magánéletébe. Kameráink segítségével ők maguk kalauzolnak el lakásukban vagy azon - a számukra sokat jelentő - helyszínen, ahol majd vendégeiket fogadják. Miközben mindent megtesznek azért, hogy elnyerjék a hét „legjobb sztárszakács” megtisztelő címet, a vendéglátás közben nem egyszer olyan megható, meghökkentő vagy épp megmosolyogtató vallomásokat tesznek, amelyekről másnap az egész ország beszél.
Ne hagyd ki Te sem a Hal a tortán adásait minden hétköznap 20:15-től!

Korhatár: 12 év

2015. június 1. 22:21

Címkék: bódi margó   dopeman   fásy ádám   bangó margit   zsidró tamás   hal a tortán teljes adás   hal a tortán_adásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG