július 21.
Dániel, Daniella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HAL A TORTÁN
Sztárban sztár hét a Hal a tortánban
A Hal a tortán - Meglepetés első heti sztárszakácsainak egy ország drukkolt a Sztárban sztár során, most ismerd meg őket és kövesd nyomon heti alakításukat a Hal a tortánban.

Sipos Péter: az Irigy Hónaljmirigy frontembere és énekese. Az együttes 1990-ben, egy szilveszteri bulin alakult meg. A csapat tagjai ekkor Molnár Imre, Kabai László, Sipos Péter, Ambrus Zoltán, Katona Gábor 'Katec' és Várszegi Attila volt. Katec és Várszegi Attila hamarosan kilépett az együttesből. A gitáros hiány miatt került a fiúkhoz Papp Ferenc, Uszkó László pedig néhány hét múlva már az együttes billentyűseként lépett színpadra. Később csatlakozott még Sipos Tamás és Varga György.

Kökény Attila: 2000-ben kezdett el énekelni. Hajókon, éjszakai bárokban zenélt évekig. 20 éve játszik zongorán. Dalait ő maga írja. Nyári Kálmán zenésszel saját együttesük is volt "FAIN" névvel, az együttesnek egy videoklipje is megjelent "Szabad a Szívem" címmel. Az igazi ismeretséget a Megasztár 5 hozta el neki, amibe gyermekei nevezték be. A Megasztárt nem nyerte meg, de 2010 legjobb férfi hangja lett. Nős, három gyermek édesapja.

Völgyi Zsuzsi: 1980. november 27-én született, Budapesten. 2000-ben alakult meg a Romantic együttes, amelynek alapító tagja volt. A zenekar 2006-os felbomlásáig, amikor is Győzike kiszállt a zenekarból, 6 albumuk jelent meg. Bár minden vágya az volt, hogy stewardes legyen, Zsuzsi az éneklés mellett döntött.

Pál Dénes: 1991. március 19- én született Miskolcon. A 2012-es The Voice-Magyarország hangja nyertese. Agárdi Szilviával duettet énekelve indultak a A Dal 2013 című műsorban a Szíveddel láss című dallal, mellyel eljutottak a verseny döntőjéig. Egy évvel később az énekes ismét bekerült A Dal 2014 Eurovíziós nemzetközi dalválasztó show döntőjébe Brave New World című dalával. 2014-ben megnyerte a Sztárban sztár című showműsort, és a vele járó „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címet.

Pásztor Anna: Budapesten született, 1972. november 26-án. Többszörös Fonogramdíjas előadóművész, énekes, színész, táncművész. New York Alvin Ailey neves táncintézetében, aztán a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. Diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetemen szerezte. 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest. Nagy büszkesége, hogy zenélt Lenny Kravitz előzenekaraként. 2014 Anna számára rengeteg új feladatot hozott. A Sztárban Sztár című showműsor versenyzőjeként mutathatta meg sokoldalú tehetségét, a Rising Starban pedig a zsűri egyik tagjaként. Anna boldog édesanya, kisfia, Benjamin 1 éves.

Korhatár: 12 év

2014. december 1. 12:55

Címkék: sztárszakács   pásztor anna   kökény attila   pál dénes   sipos peti   völgyi zsuzsiSZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG