Videók Adások Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-KVÍZ
Videók Adások Extra videók Kimaradt jelenetek Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-kvíz

Extra videók« előző | 1 | 2 |
Huszti Kata elárulta: Lakókocsija kényelmesebb, mint az otthoni ágya
Huszti Kata elárulta: lakókocsija nem túl nagy, de teljesen kényelmes és minden igényét kielégíti. Sőt, néha még jobban is alszik itt, mint az otthoni ágyában.
Tápai Szabina megmutatta a ˝rejtett helyet˝ lakókocsijában
Tápai Szabina lakókocsijában járt Lenzsér Olivér, akinek izgalmas dolgokat mutatott a Fuss család, fuss! edzője. Többek között elárulta, hogy van egy titkos helye, de hogy mit tárol benne, az kiderül a videóból!
A Fuss család, fuss! tábora már készen áll a versenyre
A Fuss család, fuss! tábora már csak a játékosokat és az edzőket várja, hogy az első összecsapás után mindenki elfoglalja méltó helyét. Fuss család, fuss! október 7-től minden hétköznap este a TV2-n!
Lipők Csaba megmutatta, milyen emléket hozott haza a Fuss család, fuss!!-ból
A Lipők család nagyon izgalmasnak tartotta a műsort, és elárulták,  pár jelenetnél még a könny is kicsordult a szemükből. A versenyről és a kemény futamokról Lenzsér Olivér kérdezte Lipőkéket.
Buchinger Iván a Fuss család, fuss!-ról: ˝Én élek halok ezért a műsorért˝
A Buchinger család is a sajtótájékoztatón láthatta a Fuss család, fuss! első adását, ami után a versenyzők elárulták, még mindig a verseny hatása alatt vannak. 
Bencsikék ilyen élményekkel gazdagodtak a Fuss család, fuss!-ban
A Bencsik család a Fuss család, fuss! sajtótájékoztatóján Lenzsér Olivérnek elárulta, a stressz helyzetek váratlan dolgokat hoztak ki belőlük. 
A Lőczi család így emlékszik vissza a Fuss család, fuss! forgatásaira
A sajtóvetítésen történt események ismét felkavarták a Fuss család, fuss! forgatási élményeit. Ezekről a dolgokról Lenzsér Olivér kérdezte a Lőczi családot, akik úgy fogalmaztak: nagy összetartás lett a családban, hála a műsornak. A Fuss család, fuss! október 7-én kezdődik a Tv2-n!
Huszti Kata már az első pillanatban ki akarta próbálni a Fuss család, fuss! pályáját
Huszti Katára deja vu érzések törtek, amikor a Fuss család, fuss! pályájához ért, hiszen hasonlóval találkozhatott már az Exatlon Hungary-ban is. Az edző már az első pillanatnál úgy érezte, ki akarja próbálni az akadályokat. 
Katus Attila:˝Voltak olyan nehézségek, amikkel eddig sosem találkoztam˝
Palik László elmesélte, hogy Katus Attila már az első napon torka szakadtából üvöltött, aminek meg is lett az eredménye, estére csak suttogni tudott. Attila elárulta,  a Fuss család, fuss!-ban - annak ellenére, hogy ellenfelei voltak az edzők és csapataik,- példaértékű emberi kapcsolatokra tudtak szert tenni. 
Bodó Imi elárulta, hogy bírt kis kedvencével a Fuss család, fuss! forgatásai alatt
Bodó Imi már csak azzal is lerombolta a testépítőkkel szembeni sztereotípiát, hogy egy olyan kutya gazdija, aki cukiságával mindenki szívét elrabolja. Hogy miként boldogult Pihével a frogatások alatt, azt a videóból megtudhatod!
Exkluzív interjú: Palik László a Fuss család, fuss!-ról: Elképesztő taktikázás volt
A Fuss család, fuss! promo forgatásán Palik László kulisszatitkokat árult el a TV2 nagyszabású sport-realityjéről. Hogy a legendás kommentátor milyen élményekkel gazdagodott az edzőkkel, azt a videóból megtudhatod!
Palik László belátta, hibázott Tápai Szabinával kapcsolatban
A Fuss család, fuss! promo forgatásán Palik László és az edzők a verseny elképesztő kalandjaira emlékeztek vissza. A műsorvezető elárulta, nagyon meglepte, mikor Tápai Szabina a pálya mellett torka szakadtából üvöltött. Hogy Palik László miben hibázott Szabinával kapcsolatban, azt a videóból megtudhatod!
Valami készül: Less be a Fuss család, fuss! promó forgatásának kulisszái mögé!
Már nem kell sokat várni: Hamarosan jön a TV2 nagyszabású sport-realityje, a Fuss család, fuss! Less be Te is a promó forgatás kulisszái mögé!
Katus Attila óriási üvöltéssel fogadta a Fuss család, fuss! forgatásán a TV2 sztárját
Lenzsér Olivér hatalmas lendülettel vágott neki a Fuss család, fuss! forgatásának. A TV2 online riportere remek kondiban, ezért futva indult el, hogy időben a verseny helyszínére érjen, ahol az utolsó másodpercekben Katus Attila motiválta. Olivér nem hagyta otthon a kameráját, és minden kulisszatitkot dokumentált, amit az adásban nem láthatsz. 
Exkluzív videó: Tápai Szabina költözik - Millával egy lakókocsiban fognak élni
A legendás kézilabdázó kisebbik gyermekével, Millával egy lakókocsiba költözik, ám ennek oka nem más, mint  a Fuss család, fuss!, hiszen ebben a sport reality-ben edzőként fog egy családot erősíteni. Szabina a TV2 online riporterének elárulta, fontos szempont volt számára, hogy a családja ne szakadjon ketté, ezért férje, Kucsera Gábor és nagyobbik gyermekük, Beni rendszeresen kilátogat majd a forgatások helyszínére. 
Exkluzív videó: Huszti Kata az Exatlon Hungary után újra támad
Az Exatlon Hungary győztese most újabb kihívásokkal találja magát szemben a Fuss család, fuss!-ban. Hogy Kata edzőként miként motiválja majd csapatát, azt Lenzsér Olivérnek árulta el. 
Exkluzív videó: Katus Attila edzői rutinját veti majd be a Fuss család, fuss!-ban
Katus Attila 20 év alatt milliókat motivált a sportolásra, most azonban új kihívás áll előtte a TV2 legújabb sportreality-jében. A népszerű sportaerobic edző Lenzsér Olivérnek elárulta, hogyan készül a Fuss család, fuss! megmérettetéseire. 
Exkluzív videó: Pihe nevű kutyájával is motiválja majd versenyzőit az izomkolosszus edző
A világbajnok testépítő, Bodó Imre elképesztően cuki kutyájával az ölében igen lágy szívűnek tűnhet, ám ez ne tévesszen meg senkit, ugyanis Imi komoly taktikával készül, hogy csapata a legjobbak közé juthasson a Fuss család, fuss!-ban. 
« előző | 1 | 2 |


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS