Videók Adások Eredmények Cikkek
Családok Edzők Műsorvezető SMS-KVÍZ
Videók Adások Extra videók Kimaradt jelenetek Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-kvíz

Harcok mellett: A versenyzők boldog pillanatai a te arcodra is mosolyt csalnak


Ezek voltak a Fuss család, fuss! 44. hetének legjobb jelenetei. 

A pirosak edzője úgy gondolta, elérkezett az ideje annak, hogy Lőcziék megtanulják azt, hogy ha beárulják őt, akkor az bizony nem marad megtorlás nélkül...

Bodó Imi különleges programmal ˝lepte meg˝ csapatát, ám Buki szerint edzőjük mindig a lehető legrosszabbpillanatokban zavarja meg őket.

Huszti Kata nagyon büszke a sötétkékek teljesítményére, Kriszti elmondta, hatalmas motivációt éreznek magukban a jövőre nézve.

Buchingerék úgy döntöttek, hogy megviccelik csapatkapitányukat Bodó Imit. Ám a huncutságnak volt egy szemtanúja, Imi kiskedvence Pihe.

Buchingerék heteken át rossz körülmények között készültek a mindennapos megmérettetésekre, ám most fordult a kocka és luxusban élvezhették a pihenés csodás perceit. Hogy hogy aludtak a kékek a lakókocsiban, az a videóból kiderül!

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négyfős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A versenyzők komoly segítséget kapnak majd, hiszen egy-egy edző segíti a családokat. A Fuss család, fuss! edzői: Tápai Szabina, egykori, nemzetközi hírű kézilabdázó; Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese, rögbi edző; Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa sport-aerobic bajnok és Bodó Imi, ötszörös magyar bajnok testépítő.

Műsorvezető: Palik László

2019. november 2. 10:00Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS