Videók Adások Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-KVÍZ
Videók Adások Extra videók Kimaradt jelenetek Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-kvíz

Hajba kapott Zsidró Tamás: Hihetetlen frizurák a Fuss család, fuss!-ban


A Fuss család, fuss! döntő hetének első napján nemcsak a luxus lakókocsi megszerzése volt a tét, a további meglepetésekről Zsidró Tamás gondoskodott.

A döntő hetének első Futamát a Buchinger család vívta a Lőczi család ellen. A videóból kiderül, melyik csapat került eggyel közelebb a luxus körülményekhez!

Elképesztő kezdés: A két család minden erejüket beleadva vetették magukat a futamba. Vajon melyik család kerekedik felül?

Durva küzdelem folyt a Lőczi és a Lipők család közt a Luxus lakóautóba kerülésért. A videóból kiderül, melyik család ért be hamarabb a célba!

Katus Attilának feltűnt, hogy csapatának rosszabb a teljesítménye, mint amit eddig megszokott: Ennek okán csapatmegbeszélést rögtönzött, ahol egy fejmosás mellett új lendületet is kapott a család.

Összecsapott a két kék csapat: Vajon Buchinger vagy a Szabó család győzedelmeskedett a Fuss család, fuss! döntő hetének negyedik futamában?

Huszti Kata ledöbbenve nézte a futamot, csapata ugyanis nem a megbeszéltek alapján dolgozott a pályán. Csalódottságát nem rejtette véka alá, alaposan megmondta véleményét a futamról visszatérő családnak.

Mindkét családnak egyetlen vesztett futama van, a kiélezett küzdelem így garantált volt!

A két csapat elképesztő elánnal vetette magát bele a Futamba! Vajon melyik család tudja megőrizni a lendületét a Futam végéig?

Lipőkéknek alaposan össze kell szedniük csapatukat, hiszen Lőcziék eddig apait-anyait beleadva teljesítenek a mai napon.

Egyre szorosabb a küzdelem a családok közt, a tét pedig hatalmas: A nyolcadik Futamban Buchingerék csaptak össze a Szabó családdal.

Vajon sikerül megőriznie Lőcziéknek a veretlenségüket a Buchinger családdal szemben? A videóból kiderül!

Elképesztő küzdelem: A Lipők családnak egyetlen élete maradt a 10. Futamra, így a bent maradásért harcolnak.

A Buchinger családnak és a Lipők családnak is egy-egy élete maradt. Aki elveszti a mérkőzést, az már biztosan elbúcsúzik a lehetőségtől, hogy a luxus lakóautóban tölthesse a döntő hetét.

Ez a futam mindent megváltoztathat: Az eddig veretlen Lőczi család csap össze a Buchinger csapattal. Vajon sikerül fordítani a mindenre elszánt Buchinger csapatnak az álláson?

A Fuss család, fuss! műsorvezetője teljes mértékben elismerte Katus Attila taktikai lépését, ami hatalmas fordulatot hozott a játékban.

Páratlan kényeztetésben volt részük a győztes család tagjainak, ugyanis frizurájukról és külsejük szépségéről Zsidró Tamás és csapata gondoskodott a fárasztó versenynap végén.

Zsidró Tamás Lipők Csaba hajvágása láttán, úgy érezte, hogy tanácsával köteles kisegíteni őt, ugyanis Larion frizurája bár csak egy hajszál híján, de sajnos nem lett tökéletes...

Rolandot épp egy arcmasszázs közepette lepte meg Szabina, aki saját ötlete alapján kicsit felturbózta a kényeztető eljárást.

Lőczi Kati és Tápai Szabina is azon a véleményen van, hogy Adát alaptalanul hibáztatja állandóan családja. A Fuss család, fuss! versenyzői úgy gondolják, hogy a Lipők fiúk részéről ez csak felelősséghárítás.

Bukiban maradt egy tüske, amiért Zsuzsi a versenypályán nem taktikájuk szerint teljesített, este ezt a helyzetet beszélte meg a pár lefekvés előtt.

Korhatár: 12 év

2019. november 4. 21:17Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS