Videók Adások Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-KVÍZ
Videók Adások Extra videók Kimaradt jelenetek Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-kvíz

Óriási küzdelmek árán derült fény a Fuss család, fuss! párbajozóira


A tét a másnapi párbaj elkerülése volt, ahol már a Fuss család, fuss! műsorában maradás a cél.

 ˝Visszanevezlek anyucinak˝ - mondta Katikának Szabina, aki nagyon szörnyen éli meg , hogy csapatának egyik tagja sérülést szerzett.

Lőczi Katika sérülése után nehezen tudja elképzelni, hogy újra pályára állhat. De bízik benne, hogy a család többi tagja nélküle is győzelemre viszi a csapatot.

Lipők Adában kettőség tombol a mai nappal kapcsolatban. Ha az eszére hallgat, akkor teljes erőbedobással küzdene, de fél, hogy a szervezete már nem bírja úgy.

A Bencsik család tagjai a reggeli taktikai megbeszélésen eldöntötték: ma a Páholyba fognak kerülni és mindent megtesznek a győzelem érdekében.

A ˝második esély˝ napján a cél a pénteki párbaj elkerülése. Az újabb pályát ezúttal a Bencsik és a Lipők család avatták fel.

A tét a kiesés ellen folytatott másnapi párbaj elkerülése! A második futamban ismét egy hihetetlen csatában csaptak össze a családok.

Eddig még semmi nem dőlt el. A pálya már nem idegen a családoknak, ugyanis ez a harmadik futam. Vajon ez hasznukra válik?

Egy párcserét követően újra rajthoz állt a Lipők és a Bencsik család. A hajmeresztő futamért kattints a videóra!

Újra teljes létszámmal szálltak harcba a csapatok. A szoros küzdelemben azonban csak egy győzhetett.

Bencsik Simi nehezen bírta a pályát, amit a család többi tagja nem nézett jó szemmel. A csapat legidősebb tagja elmondta, nehezen bírja a megpróbáltatásokat. Huszti Kata próbálta nyugtatni a kedélyeket.

Egyelőre Bencsikék vezetnek, de még semmi nem dőlt. Vajon Lipőkék behozzák hátrányukat?

A pályán a másodjára kiválasztott párosok küzdtek meg egymás ellen. Nézd vissza az izgalmas futamot!

Átvették a vezetést Lipőkék Bencsikékkel szemben. Az óriási küzdelem izgalmas pillanatiért kattints a videóra!

Új párokat állítottak össze az edzők. Vajon ez a taktika beválik?

A rajthoz ismét teljes létszámban álltak a családok. Bencsikéknek és Lipőkéknek mindent bele kellett adniuk, hogy elkerüljék a másnapi párbajt.

Most kiderül, hogy az edzők taktikája beválik-e, ugyanis újabb felállásban koptatták tovább a pályát a családok.

Órási lemaradást hozott be a Lipők család, és ennek köszönhetően meccslabdához jutottak. Vajon behúzzák a győztes pontot Bencsikék ellen?

A videóból megtudod, melyik csapat szerzett védettséget és kinek kell küzdenie holnap a bennmaradásért.

A verseny után Larion és Lambert leültek édesanyjuk mellé és két oldalról egy cuppanós puszival hálálták meg teljesítményét. A lila csapat tagjai természetesen a sárgáknak is gratuláltak a küzdelem után.

A Bencsik családnak ma nem úgy mentek a dolgok, ahogy előzetesen tervezték. Huszti Kata elárulta, mi lehetett a probléma.

Kiderült kiknek kell szembeszállnia Bencsikékkel. Gelencsér Timi újabb támadó családdal érkezik, hogy kiüssék a sárgák csapatát.

Katika bevallotta, retteg attól, hogy legyengíti a fiúkat ha azt látják rajta, hogy rosszul van. Hogy mit mondott neki az orvos, az a videóból kiderül!

A sárgák edzője a mai napon azt érezte, a család tagjai nem hallgattak rá, ez is hozzátartozott, hogy elvesztették a mai napot.

˝Imi bírja a strapát˝- egy váratlan pillanatban a kékek csapata edzőjükre, Bodó Imire vetették magukat.

A győztes nap után Katus Attila családjával együtt beszélték meg a nap történéseit. Az edző bevallotta, ilyen boldognak még soha nem látta a lilákat.

Katus Attila úgy érzi, most lettek igazán egy család Lipőkék. Úgy látja, sokat változott a lilák kapcsolata a verseny kezdete óta.

Korhatár: 12 év

2019. október 17. 20:57Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS