Videók Adások Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-KVÍZ
Videók Adások Extra videók Kimaradt jelenetek Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-kvíz

Emberfeletti kitartás és könnyek: durva sérülésekkel végződött a hetedik adás


A harc a Páholyért folyt a Fuss, család fuss hetedik adásában. Voltak akiket mentő vitt el a verseny helyszínéről. De hogy kik voltak ők, és melyik család győzedelmeskedett, azt összefoglaló cikkünkből megtudod! 

Nem a homokzsákok volt azegyetlen teher, amivel meg kellett küzdenie a játékosoknak a Futam alatt: Az elképesztő hőség hatalmas akadályokat görgetett a családok elé...

A Buchinger család elképesztőenerőbedobással vette a gyűrűk akadályát: Marian kiemelkedő telejsítménye mellett edzője, Bodó Imi sem tudott szó nélkül elmenni! https://tv2.hu/musoraink/fuss_csalad_fuss/306816_bodo-imi-buchinger-marianrol-iga.html A Lőczi család elképesztő nehézségeket élt meg a gyűrűs feladat teljesítése közben: Tápai Szabina szerint a hiba nem a csapatával van, a kudarcnak külső okai vannak... Buchinger Marián a Futam teljesítése alatt elérte a holtpontot: A játékos elképesztően kifulladt, csapattársai pedig nem tudták mire vélni a hirtelen jött fáradtságot... A Bencsik Lili helyett pályára álló Szandra durván lehorzsolta a lábát, alig bírta visszafogni a fájdalomtól könnyeit... Lőczi Roland teljesen magába roskadt: A kifáradt fiú a földre rogyott, még edzője, Tápai Szabina lelkesítő szavai sem enyhítették a fiatal fiú fájdalmait.

˝Mi küzdünk így is˝-Lőczi Dani még a menőautóban is csak arra tudott gondolni, hogy tovább küzdenek és folytatják a versenyt testvérével, Gergővel. Nézd meg a Fuss család, fuss! hetedik adását!

Korhatár: 12 év

2019. október 15. 21:02

Címkék: fcsf osszefoglalo   fuss család fussKapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS