Videók Adások Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-KVÍZ
Videók Adások Extra videók Kimaradt jelenetek Eredmények Cikkek Családok Edzők Műsorvezető SMS-kvíz

Mindent bele kellett adniuk a Fuss család, fuss! tagjainak, a tét óriási volt


A családoknak ismét a küzdőtérre kellett vonulniuk, ahol a legjobbak egy luxus lakókocsi kényelmét élvezhetik egy teljes hétig.

Lilit nagyon fájdalmasan érintette, hogy nem tud ott lenni a csapatával a rajtnál sérülése miatt.

Vérben ázva is töretlen a családok lendülete, hiszen egy cél lebeg a szemük előtt: a luxus lakókocsi és a végső győzelem. A nap első futama az idegek harcáról szólt.

Mindössze egy pályaelem döntött a két család között a nap második futamán. Izgalmakból ezúttal sem volt hiány.

Óriási csatát vívtak az első két futam győztes családjai, amelynek végén azonban csak egy kvartett örülhetett. Tápai Szabina kitörő öröme vélhetően mindent elárul!

A nap első két futamának vesztesei csaptak össze a negyedik körben, és a két család küzdelme a vártnál szorosabban alakult. Hogy melyikük került lépéselőnybe, azt a videóra kattintva megtekintheted!

Egyszer fent, egyszer lent – vallják a Fuss család, fuss! főszereplői. Ebben a játékban senkit sem lehet leírni, ezt a nap ötödik futama is bizonyította.

Vajon sikerül Lőcziéknek megtartaniuk a luxus lakókocsit? Elég nagy a tét! Mindenki a kényelemre válik a fárasztó napok után.

Tápai Szabina egy-két jó tanáccsal látta el a Lőczi családot. Az edző segített nekik abban, hogy hogyan folytassák a versenyt, és mire figyeljenek.

Innentől kezdve az egyetlen gyűjtőpontig mindent ért csinálni. Mindkét családnak fontos volt a győzelem megszerzése.

Nem adták magukat könnyen a csapatok, a luxust jelképező kulcsért tovább folyt a küzdelem.

Siminek nem az egyensúlyozás az erőssége, ezt a család a kupaktanács során meg is állapította.

A Bencsik család kijelentette, hogy ez a nap nem az ő napuk volt, nem sikerült úgy, ahogy eltervezték.

Lőcziék egy hete megszerezték a luxus lakókocsit Buchingerék ellen. Vajon ez megismétlődik?

Palik László sem tudta megjósolni a futam kimenetelét. Vajon ebben futam melyik család szerezte meg a győzelmet?

Míg Buchingerék a pálya szélén mókáztak, azon, hogy valószínűleg újfent a piros csapat nyeri meg a lakókocsit, Tápai Szabina megjegyezte nekik, hogy nyugodtan poénkodjanak csak, de ők még letolnak közben egy másik csapatot is.

Hihetetlen futamot ment a két család. mindenki a luxus lakókocsiba szeretne beköltözni.

Hihetetlen harcot vívott egymással a két csapat, de csak egy győzhetett.

A Lőczi család futott be elsőként a célba, így megtarthatják a felturbózott luxus lakókocsit.

Kata nem bírta visszafojtani könnyeit, amikor Palik László átadta neki a győzteseknek járó díjat. A versenyzőnek párja adott erőt, szerinte ennek köszönheti kiváló teljesítményét.

A Lőczi család győzedelmeskedett a luxus lakókocsiért folyt küzdelemben, és a hatalmas győzelmet egy napvégi medencepartival nyugtáztak.

Nem sokáig szomorkodott a Lipők család, ugyanis a családfő gyorsan feltalálta magát, és elintézte, hogy mindenkinek legyen egy közös medencéje.

A rengeteg futam és küzdelmek próbára tették a Fuss család, fuss! versenyzőjét, aki szemmel láthatóan rengeteg sebesülést hordoz a testén.

Korhatár: 12 év

2019. október 14. 21:02

Címkék: fuss család fuss   fcsf osszefoglaloKapcsolódó anyagok
 A videóból kiderül, melyik család nyerte az öt héten át tartó küzdelem fődíját! tovább
A küzdelem egy percre sem áll meg: Most utoljára apait-anyait bele kellett adnia a két családnak, hogy végül eldőljön, kettejük közük ki lesz... tovább
Buchingerék győzni jöttek és sikerült is a tervük! De nagyon sok munka állt emögött, amelyről most a család mesélt! tovább
Gigászi harcok és elképesztő küzdelmek. Sok futamon keresztül harcoltak Buchingerék, de végül sikerült megnyerniük a családok versenyét! Emlékezz... tovább
Mindenki kedvenc ˝vikingei˝ elnyerték a Fuss család, fuss! kupáját! tovább
 Elképesztő küzdelemmel ért véget a Fuss cslád, fuss! Végül a Buchinger család nyerte meg a legsportosabb család címet! tovább
Huszti Kata boldogsága minden kinccsel felér! Ha az edző boldog, akkor a Szabó család is boldog! tovább
Kriszti nagyon lesérült az éjszakai futam alatt, de megígérte edzőjének, Huszti Katának, hogy végigcsinálja a versenyt! tovább
Elképesztő küzdelemmel indult a Fuss család, fuss! második fordulója. tovább
Buchingerék teljesen ki voltak készülve az éjszakai futam alatt. Bodó Imi azonban olyan dolgot mondott a srácoknak, amitől össze tudták szedni magukat. tovább
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS