szeptember 15.
Enikő, Melitta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
FRIZBI HAJDÚ PÉTERREL
Világsztár reklámozza majd Schoberték termékeit?
Schobert Norbi és Rubint Réka vágya egy világhírű magyar márka kiépítése. Egy titokzatos világsztárral tárgyalnak, tőle várják a nemzetközi sikert.

Schobert Norbinak mindig is fontos célja volt, hogy egy magyar világmárkát építsen ki. Most jött el az idő, hogy feleségével valami nagyba és újba kezdjenek, mégpedig tőzsdére viszik a cégüket. Mindent bevetnek annak érdekében, hogy elérjék a kitűzött céljukat, mert Réka elmondása szerint nem ismernek olyat, hogy nincs. Norbi és Réka nagy titkolózásba burkolózott az utóbbi időben, annyit árultak el, hogy egy hatalmas meglepetéssel készülnek, egy világsztár fogja képviselni cégüket a nemzetközi piacon. Apró információfoszlányokat árultak csak el a titokzatos személyről, miszerint egy férfi sportolóról van szó, aki a top 5 világsztár között szerepel. Nagy a találgatás, hogy kiről is beszél a pár, de nemsokára mindenre fény derül…

Nézd meg a Frizbi videóját!

Az igazi adok, kapok! Hajdú Péter szerda esti talkshowja, izgalmas bulvár egy órával kecsegtet, ahol őszinte vallomások és heves viták mellett megtudhatjuk, mi a hét híre, vagy ki a hét sztárja! Hajdú műsorával felforgatja az egész hetet, szembesíti a haragosokat, s utána jár a hét leghangosabb botrányainak. Mindezt összegezve izgalmas beszélgetések, váratlan fordulatok, s igazi sztárok szerda esténként a TV2-n.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 3. 23:35

Címkék: sztár   schobert norbert   rubint réka   világsztár   hajdú péter   frizbi_friss
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG