április 23.
Béla

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
FRIZBI HAJDÚ PÉTERREL
Fásy Ádám: ˝Én vagyok a rendszer pozitív bohóca˝
Sikerének titkát nem tudja, de nagyon örül neki, hogy ennyien szeretik és még mindig ennyi embert meg tud mozgatni műsorával.

A Frizbi vendégei Fásy Ádám, Bunyós Pityu és Sláger Tibó voltak, vagyis az a formáció, akik nélkül ma már elképzelhetetlen lenne egy jó falunap. Galambos Lajos a műsor első felében elárulta, hogy a Kék a szeme című legnagyobb slágerét Sláger Tibó írta 30 évvel ezelőtt, aki annak idején burkolóként dolgozott. Mintegy kétszáz dal fűződik a nevéhez, amiből több tucat sláger született. Fásy Ádám elmesélte, olyan emberek köszönhetik neki a sikerüket, mint Bódy Guszti, Jolly, Havasi Balázs és Mága Zoltán - ám úgy gondolja, nem az a fontos, hogy ezek az emberek tisztában vannak-e ezzel, hanem az, hogy tehetséges előadókat adott ezáltal az országnak. Bunyós Pityu számára is Fásy Ádám biztosította az első fellépéseket a műsorában. Úgy gondolja, több mint 10 év bokszolása alatt nem ismerték meg annyian, mint 3 hónap éneklés alatt a műsorban. Hajdú Péter szerint meglepő, hogy Fásy Ádám az éneklést választotta, amikor kitűnő szakács, kiváló vendéglátós, továbbá a szépségiparban  tevékenykedett évekig - ám a showbizniszben is ugyanúgy megállja a helyét. Az Édes Élet szereplője azt mondta, ő egy showman, a rendszer pozitív bohóca, akit szeretnek az emberek. Sosem tanult énekelni, és nem is tartja magát énekesnek, sokkal inkább előadónak, aki szórakoztatni tudja az embereket és meg tudja mozgatni őket. Végül Fásy Ádám bevallotta, Galambos Lajosnak köszönheti a mulatós műfajt az ország. Hogy miért is gondolja így, és hogy milyen történetei vannak a Mesterhármasnak a rajongóikkal kapcsolatban, az kiderül a videóból.

Nézd meg a Frizbi videóját!

Az igazi adok, kapok! Hajdú Péter szerda esti talkshowja, izgalmas bulvár egy órával kecsegtet, ahol őszinte vallomások és heves viták mellett megtudhatjuk, mi a hét híre, vagy ki a hét sztárja! Hajdú műsorával felforgatja az egész hetet, szembesíti a haragosokat, s utána jár a hét leghangosabb botrányainak. Mindezt összegezve izgalmas beszélgetések, váratlan fordulatok, s igazi sztárok szerda esténként a TV2-n.

Korhatár: 12 év

2014. május 15. 0:07

Címkék: fásy ádám   frizbi_friss   hajdú péter   Frizbi Hajdú Péterrel
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG